2777
2789
بعضی وقتا دلخوشی یه آدم همین حرف زدن با شماهاست ولی من متوجه نشدم که تاپیک خصوصیه واسه همین اومدم

اره من درکت میکنم،زیادم خصوصی نبود بالاخره سایت عمومیه،ناراحت نشو عوضش بیا باهم دوست بشیم هرجا رفتیم همو صدا کنیم😍😍

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای خدا چقدر شیرینه خداحفظش کنه سفید برفیو😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩

ممنون ولی خیلی سفیدم نیستا😁 من و شوهرم سبزه ایم انتظار داشتیم بچمون ذغال بشه ولی خیلی از ما روشن تره

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
اره من درکت میکنم،زیادم خصوصی نبود بالاخره سایت عمومیه،ناراحت نشو عوضش بیا باهم دوست بشیم هرجا رفتیم ...

دلم بدجور گرفته بود از شانس اومدم توی تاپیک شماها

مثل این میمونه مهمونت رو بیرونش کنی

بالاخره اینم شانس منه ضدحال بخورم

ممنون بابت مهربونیت

ممنون ولی خیلی سفیدم نیستا😁 من و شوهرم سبزه ایم انتظار داشتیم بچمون ذغال بشه ولی خیلی از ما روشن تر ...

چرااا بخدا خیلی سفید و خوشگله🤩🤩😍😍😚😚❤❤❤کار خدا حرف نداره النا نقاشی خداست😍😚😚

دلم بدجور گرفته بود از شانس اومدم توی تاپیک شماها مثل این میمونه مهمونت رو بیرونش کنی بالاخره اینم ...

توروخدا ناراحت نشو حالا بمون باهم آشنا بشیم،چندسالته؟؟مجردی یا متاهل؟؟😍😍نی نی داری؟؟

چرااا بخدا خیلی سفید و خوشگله🤩🤩😍😍😚😚❤❤❤کار خدا حرف نداره النا نقاشی خداست😍😚😚

همین ک ذغال نشد خیلیه 😂 گندمیه ولی صورتش سفیده

منم پسرتو ببینم😍

خوابم گرفته بود میخواستم بخوابما اه اه بچه از خواب پرید گریه کرد 😣 ینی تا دندونای این کامل در بیاد من ب خدا رسیدم! خیلی اذیت میکنه شبا😭

همین ک ذغال نشد خیلیه 😂 گندمیه ولی صورتش سفیده منم پسرتو ببینم😍 خوابم گرفته بود میخواستم بخوابما ...

خیلیم خوشگله جیگر خانوم😍😍😍😍😍دندون خیلی سخته پسرمنم یه ریز انگشتشو میجوعه🤕

ای خدااا بانمکککک😍 چقدم بووورههه😃 راه میره؟

آره مثله باباشه😅😅نه فقط کمک میگیره حرکت کنه خیلی تنبله😂

آره مثله باباشه😅😅نه فقط کمک میگیره حرکت کنه خیلی تنبله😂

دختر منم همینه😐 تنبله

اون ک تازه خودش ب زور میره یه پتو داره خیلی دوسش داره هر جا میره با خودش میبره😂 میگن موش تو سوراخ نمیرفت جارو ب دمش میبست😂انقد بهش میخندم😂

دختر منم همینه😐 تنبله اون ک تازه خودش ب زور میره یه پتو داره خیلی دوسش داره هر جا میره با خودش میب ...

آره😂😂😂خیلی بامزه ان حالا کافیه تو یه بار اون پتو رو روی خودت بکشی ببین باخاک یکسانت میکنه😂😂😂😂😂