2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز و نشست 

حلقه

منم توی مدت شیردهی رژیم نگرفتم اما هیکلم مثل اولش شد.

خیالت راحت برمیگرده فقط عجله نکن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اخه بچم ضعیفه میگم اگه رژیم بگیرم کیفیت شیرم میاد پایین وقتی هم کم غذا میخورم شیرم کم میشه

برو پیش متخصص تغذیه رژیم شیردهی بگیر

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
خدا کنه برگرده  چقد طول میکشه؟؟؟

برای من سه ماه

ورزش کن اما به خودت فشار نیار

بذار به مرور درست بشه تا بمونه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عه ن بابا  دختر من الان 4 ماهشه  شکمم خوبه ها ولی پهلوهام😳😳😳

ورزش کردی؟

نه  اوایل شکم بند بارداری بستم ولی ورزش نه

خب نگران نباش ورزش کنی سرعت برگشت به حالت قبل بیشتر میشه