2777
2789
عنوان

جذابا بیاین

130 بازدید | 31 پست

بیاین بگیم و بخندیم

اولش خودم

من دو تا حنا تو گوشیم سیو دارم
از دست یکیش عصبانی بودم ولی نمیخواستم باهاش دعوا کنم
اون یکی هم خیلی دوستش دارم اصلا از دستش ناراحت نبودم
دومیه پیام داده منم اصلا دقت نکردم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم
الان فهمیدم چ گندی زدم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
حنا چيه

اسم دوستشه فک کنم

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
خدای جذابیت اومد

تروخدااااااااااا  

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

ای قشنگ تراز کرونا تنها تو کوچه نریا بچه های کرونا دزدن عشق منو میدزدن   

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

ما یه آشنا داریم از این دختر حسود تو مخاست متاهله 

این بنده خدا تپلیه من یکم لاغر شدم همه تو مهمونی ((تاکید موکد پیش از شیوع ویروس)) بهم گفتن وای چقد لاغر شدی و اینا 

فرداش بهم پیام داد گف دیشب همه بهت گفتن لاغر شدی منم موافقم ولی یکم ظرافتت بیشتر شه ب نظرم خوب تر هم میشی 

یعنی ظرافت منظورم تو ناحیه پاهاته و شروع کرد ده بار پشت هم گفت ظرافت 

حالا خودش تپلیه 

من همون لحظه اسمشو لیدی ظرافت ((lady zerafat))  ذخیره کردم اسکرین از چت ها و اسمش گرفتم فرستادم واسه جاریش که دوست منه 😁😁😁😁😁😂😂😂

نمیدونم به نظر بامزه میومد یا نه ولی همین قد ازم براومد برا تغییر احوالتون ،😂😂😁😁😁

ناموسن رومو زمین نزنید یه نمه لبخند بزنید 😁😁

توروخدا یکم فقط 😂😂😂😂

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!