2777
2789
عنوان

دید و بازدید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
ای به درک اینقدر هوا دارشون بودم و باز بهشون بر میخورد همه چی.....لاقل یه بار باب میل خودم باشم دلم ...

خب مشکل همینه دیگه که همیشه هواشونو داشتیم هوا ورشون داشته

شاید حرفم بد باشه 

ولی باورت میشه از اینکه رفت و امدا کم بشه خوشحال میشم 

دنبال بهونه ام یه چند سالی یا شاید تا ابد ریختشونو نبینم

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
واقعا تا سه هفته دیگه  والا هر روز داره به امار اضافه میشه  اینجا ایرانه  چشمم آب ...

اره بابا تا سه هفته دیگه شیوعش بیشتر میشه اخه اکثرا به رعایت کردن خیلی چیزهااعتقادی ندارن

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم باید این موصوع رو جدی گرفت 

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
اره بابا تا سه هفته دیگه شیوعش بیشتر میشه اخه اکثرا به رعایت کردن خیلی چیزهااعتقادی ندارن

بستگی به نظر دولتم داره که تعطیل کنه همه جا رو یا نه

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792