2777
2789
رابطه ای ک توصیف کردید  رابطه ی  خودتون  و  پدر و مادر و خواهر و برادر ؟   ...

عزیزم پدر مرحوم بنده هم همینطور بود ایشون میخوندن مادرم نمیخونن مشکلی باهم نداشتن اتفاقا تو مسائل شخصیتی هم خیلی بهم میخوردن(و دقیقا پدرم هم اصلا کاری با مسائل عمل به دین ما نداشتن چون میدونستن ک بهشون هیچ ربطی نداره) مشکل ما ایرانیا اینه ک فکر میکنیم کسی ک معتقد و متدین هست صرفا خوبه کسی که متدین نیست نمیتونه به همون اندازه خوب باشه در صورتی ک دین فقط یه خط قرمز محکم ایجاد میکنه ک مثلا اصلا نباید دروغ گفت خب ی آدم باشعور و باوجدان هم همینو میدونه نماز رابطه آدم با خداس نه بنده خدا من میتونم خودمو به خدا وصل کنم ولی پدر بنده خدارو در بیارم یا بالعکس از این موارد زیاد دیدم

درسته ک آدمایی ک جلوه دینیشون به هم شبیه میتونن خیلی باهم جور باشن ولی این هیچ تداخلی با دو نفری ک تو مسائل عمل به دین تفاوت دارن،نداره

امر به معروف هم روش های خودشو داره که جواب بده. به نظرم بهترین روشش نشون دادن تو رفتاره. که طرفش هم ...

بله روش های مختلفی داره و تو موقعیتهای مختلف رفتارهای مختلفی اقتضا میکنه

منتها من در پاسخ ب اینکه گفته شد هیچی هیچ کس ب بقیه مربوط نیست امرب معروفو مطرح کردم..‌.

در مصرف آب صرفه جویی کنیم.تو اون ۲۰ ثانیه که دستتامونو میشوریم، شیر ابو ببندیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من از من بهتره تومسائل دینی  من حس میکنم دارم کاهل میشم😔😞😭روم ننیشه ب همسرم بگم کمکم ک ...

همسر خوب  ، بهترین شریک و همفکر و کمک حال آدم ...

اگر نتونیم تو سختی ها  ازشون کمک بگیریم ،  پس  کی میخوایم کمک بگیریم ؟!  اگر اونها  کمک مون نکنن ، پس کی میخواد کمک مون کنه ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
همسر خوب  ، بهترین شریک و همفکر و کمک حال آدم ... اگر نتونیم تو سختی ها  ازشون کمک بگیریم ...

همسرم طلبه اس خودم هم مذهبی تازه طلبه شدم ...ممیدونی ازش خجالت میکشم ک بخوام کمکم کنه کاهل نباشم ...باخودم میگم ک باخودش میگع من دارم ازش کمک میخوام باهم نماز شب بخونیم فارق از اینکه کاهله تو نماز یومیش !

یه جورایی ب خودم حق میدم چون کلا ۴ ساله مذهبی شدم و نماز خون خانوادمم نماز نمیخونن اما با خودم میگم توجیه نکن !!!!دارم امیدمو از دست میدم همسرم همیشه میگگ بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست 

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪
عزیزم پدر مرحوم بنده هم همینطور بود ایشون میخوندن مادرم نمیخونن مشکلی باهم نداشتن اتفاقا تو مسائل شخ ...

احساس میکنم  این بحث و ادامه دار شدن ش  ممکن باعث تکدر خاطر و یا سوءتفاهم   شما شه و از صحبت های من ، اینطور برداشت شه ک  قصد تقابل یا جبهه گیری با شما رو دارم ....

بنابراین  امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید دوست خوبم☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ولی سعی کن با خدا آشتی کنی اشتباه بندشو پای خدا ننویس چون  خدا به هرکسی فرصت نماز و نمیده

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
همسرم طلبه اس خودم هم مذهبی تازه طلبه شدم ...ممیدونی ازش خجالت میکشم ک بخوام کمکم کنه کاهل نباشم ... ...

خودمو گذاشتم جای همسرتون ....

افتخار میکردم ب همچین همسری  ک  انقدر صادقانه  میخواد   تلاش کنه تا تعالی پیدا کنه 

قطعا  ارزش و احترام  همچین همسری ، برام صد چندان میشد ....

ولی سعی کن با خدا آشتی کنی اشتباه بندشو پای خدا ننویس چون  خدا به هرکسی فرصت نماز و نمیده

بی شک نماز خوندن یه توفیقه 

ان شاء الله که نصیب همه بشه بخصوص همسر من 

تا بتونیم از برکاتش بهره مند بشیم.

بی شک نماز خوندن یه توفیقه  ان شاء الله که نصیب همه بشه بخصوص همسر من  تا بتونیم از برکا ...

الهی آمین

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
احساس میکنم  این بحث و ادامه دار شدن ش  ممکن باعث تکدر خاطر و یا سوءتفاهم   شما ...

نه عزیزم بنده قصد جسارت نداشتم فقط چیزی ک راجع بهش مطالعه کردم و طبق تجربیات عرض کردم وقتی کسی این تفکر رو نداشته باشه قطعا مایلِ ک همسرش یا اطرافیانش شبیه به خودش باشن ک اشکالیم نداره من فقط میخواستم بگم در غیر این صورت هم مشکلی بوجود نمیاد تا زمانی ک دو طرف وجدان و شعور داشته باشن موفق باشین