2777
2789
شوهر من به هیچ وجه نمازش قضا نمیشه بین فامیل به نماز سر وقت مشهوره تا دلت بخواد بهم خیانت میکنخ

حرفتون رو قبول دارم... نماز باید از روی آگاهی و خلوص باشه... اما مطمئنم نمازی که همسر شما هم میخونه بی تاثیر نیست

مطمئن باشید نخوندنش باعث بدتر شدن وضعیت میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از نماز آدم اینقدر حس سبکبالی و خوشبختی داره که بی نظیره 

خوشبحال اونایی که نماز خون واقعی اند

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
شوهر من به هیچ وجه نمازش قضا نمیشه بین فامیل به نماز سر وقت مشهوره تا دلت بخواد بهم خیانت میکنخ

پس دلیل نماز نخوندنتو فهمیدم

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
مثال میزنم،تو خونمون فقط من نماز میخونم دیگ کسی نمیخونه ولی بقیه به دین اعتقاد دارن و نماز نمیخونن ن ...

رابطه ای ک توصیف کردید 

رابطه ی  خودتون  و  پدر و مادر و خواهر و برادر ؟  یا رابطه با همسر ؟! 

رابطه با همسر  ،  با سایر روابط ما  متفاوت ...  رابطه با همسر نیاز ب ظرافت هایی داره ک  گرم و  پایدار باقی بمونه  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

از بعد ازدواج هردومون خوندیم پارسال متوجه شدم نماز نمیخونه همش میپیچوند میگفت خوندم دیدم طولانی شد گفتم چه مشکلی پیش اومده با خدا قهری گفت نه دوستم مشروب تعارف کرد رد نکردم حس میکنم نجسم گفتم توبه کن خدا مگه مثل ماهاست که نبخشه حتما میبخشه .

مادرشوهرم گاهی میخونه گاهی نمیخونه خیلی سسته اصلا نخونه خیلی بهتر از اینه که قطع و وصل میکنه

چرا عزیزم حق ناراحت شدن و نگرانی رو داره ، چرا ؟ چون وقتی ازدواج میکرده با شخصی که نماز براش مهم بود ...

واقعا برام خیلی مهم بود... دوست داشتم از من بهتر و مشوق من در دین باشه ولی حالا...

وای خدای من چی می‌شنوم. چجوری تحملش میکنی. و چجوری فهمیدی بهت خیانت میکنه

شما کاری به اونا نداشته باشید.. خودتون بهش برسید اینجا باید بگید هر کی رو تو قبر خودش میزارن

نماز میخوندم قران میخوندم 12تا ختم کامل قران دارم هر سال اول و آخر شعبان و رجب روزه میگرفتم همیشه هم ذکر میگفتم شوهرم گفت تو فتنه گری این کارا رو میکنی لجن بودنت به چشم نیاد خیلی دلم شکست واقعا شکست ولی خدا صدای شکستن دلمو نشنید منم سعی کردم خیلی چیزا رو نشنیده بگیرم

پس امر به معروف چی میشه؟ تازه امر ب معروف واسه دوتا مسلمون غریبه ست اعضای خانواده ک وطیفه شون نسبت ...

امر به معروف هم روش های خودشو داره که جواب بده. به نظرم بهترین روشش نشون دادن تو رفتاره. که طرفش هم ترغیب بشه. 

اما نمیشه تو اعمال کسی دخالت کنیم. شاید اون آدم نماز نمیخونه اما داره اتفاقاتی تو افکارش می افته که قراره زندگیشو متحولتر کنه. ما که از درون آدمها اگاه نیستیم. باید خیلی مراقب باشیم جای خدا نشینیم پای قضاوت آدمها. 

واقعا برام خیلی مهم بود... دوست داشتم از من بهتر و مشوق من در دین باشه ولی حالا...

احساس میکنم زیاد حساسیت نشون میدی و بار منفی رو جذب میکنی

من خودم نمیدونم نماز چطور خونده میشه ولی همسرم نمازش قضا نمیشه....به دلایلی همیشه معتقدم رو هرچیز بیشتر زوم کنی و حساس باشی برعکسش درمیاد 

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

همسر من از من بهتره تومسائل دینی 

من حس میکنم دارم کاهل میشم😔😞😭روم ننیشه ب همسرم بگم کمکم کنه واقعا دارم غرق میشم خسته شدم 

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪