2777
2789
عنوان

بچه

138 بازدید | 24 پست

بچه هابرام دعاکنیین خدابهم دوقلو بده ما پنج ساله ازدواج کردیم هنوز باردارنشدم چون  کم سن بودم نخاستیم ای وی اف کنیم ....حالا توبد موقعیتی هستم ۲۳ سالمه 

هیچی میگی انگار ۴۰ سالته خدایا یه دوقلو به دوسدمون بده

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همیشه آرزوی دوقلو داشتم الآنم کنارم خوابیدن  

ان شاالله خدا آرزوتو برآورده کنه و دوتا بچه صالح و سالم بزاره تو وجودت

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم

بگو خدا بچه های سالم بده دوقلو یک قلوش فرقی نداره همیشه بگو خدا بچه سالم و صالح بده این باشه دعات ان شالله هر چی خیر باشه عزیزم به زور از خدا نخواه هر چی صلاح و خیرت باشه بهت بده 

دخترم تمام زندگیم 
قربونت برم عزیزم خدا نگهدار بچه های گل شما هم باشه ان شاالله ،،،11 سالشون،،،برای شما چند وقت شونه؟؟؟

ممنون عزیزم... پس بزرگ شدن پسرای من ک هنوز ۱۶ماهشونه خیلی شیطونن داغونم کردن     

قربونت برم عزیزم خدا نگهدار بچه های گل شما هم باشه ان شاالله ،،،11 ،،،برای شما چند وقت شونه؟؟؟

گاهی وقتا فکر میکنم تا دامادشون نکنم از سختیاشون خلاص نمیشم    

ممنون عزیزم... پس بزرگ شدن پسرای من ک هنوز ۱۶ماهشونه خیلی شیطونن داغونم کردن      & ...

آره شکر خدا سختی هاشون تموم شده،،،،ای جانم عزیزم زنده باشن ان شاالله 😍 بعدها این  روزا براتون خاطره  میشن عزیزم😊

آره شکر خدا سختی هاشون تموم شده،،،،ای جانم عزیزم زنده باشن ان شاالله 😍 بعدها این  روزا براتون ...

امیدوارم ک هرچه زودتر خاطره بشن