2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک جیش چرخشی اونکه جاریش جوشا مادرشوهرشو کند بعد دستاشو لیس زد اونکه گف رفتیم مسافرت جاریم لباس ...

اه حالم بهم خورد وای اه ی حالی شدم خدا من دیگه اون ادم سابق نمیشم

💚
2803
یه خانومی ام جنین های فریز شدشو گذاشته بود اینجا برا فروش  ای وی اف کرده بود و بچه دار شده بود ...

https://harfeto.timefriend.net/16653293432475    ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💜💫///

محض خنده گفته بود. میخواست با شوهرش از یه فیلم تقلید کنن، اونجوری شده بود😂 اپرا خیلی دختر خوبیه، من ...

اتفاقا منم یاد یه فیلمی افتادم 

مربا می‌ریخت رو سینه خانومه بعد دوتاشو باهم می‌خورد 

شیطونا میخاستن از اون کارا کنن 🙉🙉

2804

یکیش این بود یه خانومی دوسال بود ازدواج کرده بود و شوهرش یه جورایی خاص بود.. بهش شما میگفت و خیلی رسمی حرف میزد اسکرین چنهاشونو فرستاد ک مثلا یه عزیزم بهش گفته بود شوهرش هی میگفت با کی بودی و کلا دیر می‌گرفت انگار.. خیلی دوست دارم بدونم موفق شد رو شوهرش تاثیر بزاره یا نه

یه بار دلم درد میکرد گفتم پیتزا خوردم دلم درد میکنه بعد یه نفر گفت چرا داری پز میدی که  پیتزا خ ...

نهلتی لاکچری😁😁😁😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
2805
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐این از همهههه عجیب تر بود

البته میگفت کارم طبیعیه و به اونایی که نیاز دارن کمک میشه اینجوری 

و اینکه هزینه های ای وی اف بالاست و با فروش اینا بخشی از هزینم جبران میشه 

میگفت اگه خودمون مشتری نبریم اونجاییکه جنینارو نگه میدارن کرایه فریزر ازمون میگیرن بابتش و اگه نخاییم خودشون اهدا میکنن به کسی 

البته میگفت دروغه اونا میگن اهدا ولی دراصل میفروشن 

2801