بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی نشستم پیش افسر استرس گرفتم پام میلرزید خودشم دید خاموش کردم گفت روشن کن پارک کردم گفت معلومه راننده ولی منو دیدی استرس گرفتی😑😑
سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
شهری رو بار دوم دفعه اول یه خانوم هم پشت بود گوشیش زنگ خورد افسر گفت خاااااااموووووشش کن با صدای بلند منم ماشین رو وسط خیابون خاموش کردم هاج و واج نگام کرد فقط روشن کردم اومدم دنده عوض کنم کامل دست کشیدم رو پاش اینقدر دستام میلرزید هیچی دیگه برام ۳جلسه کلاس نوشت🤣
میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
اولین بار رفتم انقد استرس داشتم .اصن انگار تاحالا پشت فرمون نشسته بودم خاموش شد ماشین تا روشن کردم .افتادم تو سر پایینی ماشین میرف منم مث ماست فقط ب افسر نگا میکردم نمیتونسم کاری کنم مغزم دستور نمیداد😂
خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
و واقعا هم پارتی شد و افسری که یه نفرو جلو چشم خودم با پارتی قبولی داد نیومد یه افسر خوب خدا فرستاد و دومین بار قبول شدم
حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده