2777
2789

آیین نامه بار اول ،شهری هم  بار اول .  اولین نفری هم که امتحان شهری ازش  گرفت من بودم بعد از پارک دوبل به شوخی گفت نمیای همکار بشی؟ پیاده که شدم بچه ها ازم می پرسیدن اخلاقش چه طور بود گفتم عالی ولی بعد از پیاده شدن من با نفر دوم دعواش شده بود چون موقع پارک زده بود به سپر ماشین جلویی و همه رو اون روز رد کرده بود(یکی از آشناهامون نفر آخر امتحان داده بود اون به من گفت)

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهر بار اول قبول شدم و آيين نامه ١٥بار افتادم😄😄😄😄😄 يعني سر كلاس ايين نامه ٢سري رفتم ولي رانن ...

به من گفتن ایین نامه خودشون تیک زدن جواب درستو اونو بزن ۳ باررفتم دوبارشو اون تیکارو زدم افتادم از خودم زدم قبول شدم.انقد خنگ بودما میخوندم بلدم بودم همرو میدونستم جواب درستو ولی باز ب اون اعتماد میکردم میزدم میفتادم

آیین نامه بار اول ،شهری هم  بار اول .  اولین نفری هم که امتحان شهری ازش  گرفت من بودم ...

افسرا کلا خوب بودن جالبه اونایی ک قبول میشدن میگفتن عالیه اونایی ک ممیفتادن.ببخشیدا میگفتن عین سگه😐

به من گفتن ایین نامه خودشون تیک زدن جواب درستو اونو بزن ۳ باررفتم دوبارشو اون تیکارو زدم افتادم از خ ...

من شغلم طراح سايت و حسابدار هم هستم 

ولي نميدونم چرا همش مي افتادم 😄😄😄

من ک انقد نشستم الان نامزدم میگ بشین میترسم پشت فرمون بشینم .ی بار ک نشستم نزدیک بود برم تو دیوار از ...

اره ادم یمدت نشینه ترسش برمیگرده حتما تمرین کن هم یادت نره هم ترست بریزه،البته اقایون کنار ادم بشینن فقط استرس میدن