من دخترم ۸ ماهشه وزن تولد ۲۸۰۰ وزن الان ۷۷۰۰ قد ۴۸ قد الان ۶۸ یا ۶۹ شمام بگین قد وزن نی نی هاتون و سنشونو و اگه رفتین دکتر علت کمبود وزن وقدشونو چی گفتن و چی دادن؟؟راسته که میگن قبل از یک سالگی وزن گیری به شیر خوردنه تا غذا خوردن؟؟
من اصلا واسم مهم نیس فقط میگم سلامت باش ۶۵۰۰بود۴ماهگی
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خوب اگه خوب باشه قد وزنشون یعنی سالمن...اگه خوب وزن نگیره یعنی رشدش خوب نباشه بدنش ی کمبود میگیره و ...
اکثرامشکلی نیس وژنتیکشونه نگران نباش
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
وزن خالی ملاک سالم بودن نیست که شما شیرتو تقویت کن سویق# بخور اونم سویق گندم وسنجد
چطوری بخورم ؟؟زیاد خوب شیر نمیخوره تو خواب بیشتر میخوره از غذا ومکمل چی خوبه بهش بدم البته بیشتر غذای ابکی دوست داره غذای جامد مثل نون و ماکارونی و کباب هنوز نمیخوره