2777
2789

من دخترم ۸ ماهشه وزن تولد ۲۸۰۰ وزن الان ۷۷۰۰ قد ۴۸ قد الان ۶۸ یا ۶۹ شمام بگین قد وزن نی نی هاتون و سنشونو و اگه رفتین دکتر علت کمبود وزن وقدشونو چی گفتن و چی دادن؟؟راسته که میگن قبل از یک سالگی وزن گیری به شیر خوردنه تا غذا خوردن؟؟

من اصلا واسم مهم نیس فقط میگم سلامت باش ۶۵۰۰بود۴ماهگی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا واسم مهم نیس فقط میگم سلامت باش ۶۵۰۰بود۴ماهگی

خوب اگه خوب باشه قد وزنشون یعنی سالمن...اگه خوب وزن نگیره یعنی رشدش خوب نباشه بدنش ی کمبود میگیره و بعد دیگه سالم نیست

خوب اگه خوب باشه قد وزنشون یعنی سالمن...اگه خوب وزن نگیره یعنی رشدش خوب نباشه بدنش ی کمبود میگیره و ...

وزن خالی ملاک سالم بودن نیست که

شما شیرتو تقویت کن

سویق# بخور اونم سویق گندم وسنجد 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خوب اگه خوب باشه قد وزنشون یعنی سالمن...اگه خوب وزن نگیره یعنی رشدش خوب نباشه بدنش ی کمبود میگیره و ...

اکثرامشکلی نیس وژنتیکشونه نگران نباش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
وزن خالی ملاک سالم بودن نیست که شما شیرتو تقویت کن سویق# بخور اونم سویق گندم وسنجد 

چطوری بخورم ؟؟زیاد خوب شیر نمیخوره تو خواب بیشتر میخوره از غذا ومکمل چی خوبه بهش بدم البته بیشتر غذای ابکی دوست داره غذای جامد مثل نون و ماکارونی و کباب هنوز نمیخوره

اره سلامتی در کنار خوب رشد کردن دختر منم ۶ ماهگی ۷۲۰۰ بود از اون موقع خوب رشد نکرده 

منم قراره شنبه واسه کنترل قد وزن ببرمش بهداشت انشاالله که رشدش خوب باشه ولی سالم بودن به قد وزن خوب نیست که 

چطوری بخورم ؟؟زیاد خوب شیر نمیخوره تو خواب بیشتر میخوره از غذا ومکمل چی خوبه بهش بدم البته بیشتر غذا ...

برو تاپیکای قبلمو بخون انقد حرص خوردم دیوونه شدم 

از من میشنویی غذاشو مقوی کن خورد خورد نخورد ولش کن هرچی حساس شی بدتره 

کلی مکمل و تقویتی گرفتم اخرشم هیچی 

😒
برو تاپیکای قبلمو بخون انقد حرص خوردم دیوونه شدم  از من میشنویی غذاشو مقوی کن خورد خورد نخورد ...

الانم هنوز خوب نشده؟ دکترم بردی چند وقتشه؟؟؟چقده؟؟