dokhtaramدنیامه مدیر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 عنوان گرونی | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 34 پست بچه ها به نظرتون همه چی چرا دوباره گرون شده و داره بازم گرونتر میشه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍 1398/12/07 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسنجون عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 3727 آره به خدا ،اصلا انگار هرکی به هرکیه تو این مملکت فقط باید رفت
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 چون صادرات صیفی جات و گوشت پتوقف شده قیمت یه سری اقلام به شدت کاهش پیدا خواهد کرد خدا از دهنت بشنوه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 فقط باید رفت اخه باید امکانشو داشته باشی که بری خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 چون صادرات صیفی جات و گوشت پتوقف شده قیمت یه سری اقلام به شدت کاهش پیدا خواهد کرد طلا چرا گرون شده خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آذر_57 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 82481 باشیوع این ویروس مردم از فکر گرونی اومدن بیرون...اماچه وضعیتی درست کردن...خدا ازشون نگذرهلحظه ب لحظه هم بدترمیشه چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 از دنیا میگم اینم باید امکانشو داشته باشی ،الان قبر چنده خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
سوسنجون عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 3727 باشیوع این ویروس مردم از فکر گرونی اومدن بیرون... اماچه وضعیتی درست کردن...خدا ازشون نگذره لحظه ب ... همش کار خودشونو از بس هی مرگ بر آمریکا گفتن دارن جنگ ویروس میکنن با ویروس دارن ادم میکشن
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 طلا حبابه میاد پایین برادرم طلافروشه ببینیم و تعریف کنیم،انشاالله خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9952 طلا چرا گرون شده چون طلا خراب نمیشه و اصلا صادر نمیشهبخاطر تصویب fatf بالا رفته 🖤
سوسنجون عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 3727 اینم باید امکانشو داشته باشی ،الان قبر چنده دیگه وقتی مردی چه فرقی میکنه؟یه چاله بکنن بندازن تو
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 باشیوع این ویروس مردم از فکر گرونی اومدن بیرون... اماچه وضعیتی درست کردن...خدا ازشون نگذره لحظه ب ... لحظه به لحظه ادم استرس داره که یه ساعت دیگه چی میشه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13032 دیگه وقتی مردی چه فرقی میکنه؟ یه چاله بکنن بندازن تو آره ماها مردنمونم نباید مثل ادم باشه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍