2777
2789
عنوان

گرونی

274 بازدید | 34 پست

بچه ها به نظرتون همه چی چرا دوباره گرون شده و داره بازم گرونتر میشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

این لینک رو بخونید میگه از همدلی ایرانیا (!) در مقابله با کرونـا گزارش تهیه کردن خارجیا و میگن چقدر مردم ایران مهربون هستن و به فکر همدیگه ان 

برید پایین صفحه ببینید مردم در جوابشون چی کامنت گذاشتن   

https://tabnakjavan.com/fa/news/14083/بازتاب-همدلی-ایرانیان-در-رسانه-های-خارجی

اصلا نی نی سایتی ها عجیب شدن ! طرف توی امضای خودش نوشته " لطفا پاچه نگیرید " , بعد خودش به دیگران جفتک میزنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تحریم شدیم دوباره

آخه مگه چی مونده بود که تحریم نکرده بودن 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آخه مگه چی مونده بود که تحریم نکرده بودن 

Fatf

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
من الان قیمت طلا رو دیدم هنگ کردم ۶۲۸ تومن  سکه تمام تا یک ماه پیش ۴۸۰۰ الان شش میلیونو خورده ...

آره به خدا ،اصلا انگار هرکی به هرکیه تو این مملکت

از شنبه همه جی به روال عادی برمیگرده😕

جون عمه شون

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.