پیرو تاپیک دیشب عنبر نسارا گرفتم دود کردم.ولی بعد یه ربع رفتم دستشویی با اب که خودمو شستم یه ذره قهوه ای و سبز بود ابی که ریخت کف توالت طبیعیه؟؟ترسیدممم
اخه نوشته بود توی نت نباید بعدش با اب سرد بشوری خودتو
من تو نینیسایت فهمیدم سرطان مغزم داشتخ باشی عنبرنسارا دود کنی درست میشی ده دیقه ای
😂😂😂😂😂
پشکل همه کارس
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
من تو نینیسایت فهمیدم سرطان مغزم داشتخ باشی عنبرنسارا دود کنی درست میشی ده دیقه ای
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
اخه عفونت قارچی که سفیده بعد تازه دکتر به من دو دوره داروی خوراکی و وژینال داد از داخل عفونتم به نظر خوب شده بوده فقط بیرونم خیلی قرمز مونده که خوب نشده