2777
2789

دارم میمیرم از ترس , رفتم آزمایشگاه جواب آزمایش تیروئیدم رو بگیرم . در حد 3-4 دقیقه بیشتر اونجا نبودم ولی خر تو خر بود و اکثریت ماسک زده بودن من احمق ماسک نزدم . وقتی داشتم از آزمایشگاه میرفتم بیرون یه مردی از کنارم رد شد که ماسک زده بود و رسید بالای پله دم اتاق آزمایش لابه لای حرفاش یه کلمه از دهنش شنیدم که گفت ک رو نا   

لعنت لعنت لعنت . البته اونجا آزمایشگاهی نبود که بخواد نمونه های ک رو نایی رو بررسی کنه ولی در کل آدم بیمار اونجا زیاد بود منم دست به چیزی نزدم فقط چند دقیقه نشستم و جواب رو گرفتم و اومدم بیرون   

اصلا نی نی سایتی ها عجیب شدن ! طرف توی امضای خودش نوشته " لطفا پاچه نگیرید " , بعد خودش به دیگران جفتک میزنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب يني چي؟😡😡

واس چي احتياط نميكني؟

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

اغتشاش ایجاد نکن چیزیت نیست اگر بدونی استرس چقدر سیستم بدنیتو میاره پایین انقدر سر هیچی نمیترسیدی وقتی دستت به جایی نزدی کسی تو صورتت عطسه نکرده همه هم ماسک زده بودن

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی..

عزیزم خونسرد باش

برو دوش بگیر

لباسای بیرونتم سریعا عوض کن و بشور

گوشی و کیف و وسایل که همراهت بودن یا بهشون دست روی مثلا کلید و دستگیره ی در ضد عفونی کن

خلاص! هیچی نمیشه خیالت راحت

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟