2821
2789

میشه ب منم بگین تو شرق تهران پیروزی ک اینا کجا ماسک و دستکش و ضدعفونی کننده داره؟

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه ب منم بگین تو شرق تهران پیروزی ک اینا کجا ماسک و دستکش و ضدعفونی کننده داره؟

نیست به خدا من اونقده گشتم هیج جا پیدا نمیشه

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
نیست به خدا من اونقده گشتم هیج جا پیدا نمیشه

پس این همه ک زدن از کجا اوردن تو این ۴روز ک تو خونه بودم ۲ دقیقه رفتم بیرون همه مجهز بودن

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

امروز رفتم مرکز بهداشت محله مون نداشت. خودمم بلد نیستم بدوزم. میخوام برم برای پسرم چیزی بخرم به نظرتون اگر از زیر چادرم روسری دور دهنم ببندم مسخره ام نمیکنن.

خونه های بهداشت رایگان قرار بود بدن و گرنه هیج جا نداره 😑

ما رفتیم نداشت

امروز رفتم مرکز بهداشت محله مون نداشت. خودمم بلد نیستم بدوزم. میخوام برم برای پسرم چیزی بخرم به نظرت ...

چرا خیلی ضایس😐 شالگردن ببند  

ببین به چه روزی افتادییم به خدا.دوستم میگه ۱۴۰۰ سال دیگه برای حال و روز ما سه ماه زنجیر و قمه میزنن. ...

😂😂 من هیچی ندارم ۲ دقیقه رفتم بیرون همش دستم تو جیبم بود کپک زد😂😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792