2777
2789
عنوان

دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 50 پست
چرا منم ی سال بایکی دوستم ولی دوسش ندارم خودشم میدونه 

چرا تمومش نمیکنی؟

بدبخیتیم اینه ک فک میکنه دوسش دارم قبلا با یه دختره بوده اون خیانت کرده میترسم حالش دوباره بد بشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بقیه میگن قیافش خوبه ولی به دلم نمیشینه دانشجویه روانشناسیم اون تا دیپلم خونده تو مغازه باباش کار م ...

ار۶ دقیقا منم باقی میگن خوبه ولی بعضی عکساش و پیبنم حس میکنم خوف نیس 🤦‍♀️مثلا من معیارم قد بلند ولی قدش ۱۷۵ ولی بخاطر پشتکار و اخلاقه خوبش نتونستم کات کنم هنوز 

چرا تمومش نمیکنی؟ بدبخیتیم اینه ک فک میکنه دوسش دارم قبلا با یه دختره بوده اون خیانت کرده میترسم حا ...

چرا تموم کنم؟ ترجیح میدم دوسش نداشته باشم

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

ار۶ دقیقا منم باقی میگن خوبه ولی بعضی عکساش و پیبنم حس میکنم خوف نیس 🤦‍♀️مثلا من معیارم قد بلند ولی ...

اخ اره اوایل عکساشو دوست داشتم نگا کنم ولی الان دیگه نه

اخ اره اوایل عسکساشو دوست داشتم نگا کنم ولی الان دیگه نه

اره بخدااا یه عکسشو میبنم میگم کات میکنم باش بعد عکسه بعد یا فیلم میفرسته میگم نه میمونم خلاصه دیوونم کرده معلوم نیس قیافش چطوره 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

باشرافت تموم کن ، ادم شریف صادقه و دنبال بهانه نیست 

توری رفتار نکن که اعتماد به نفسش بیاد پایین 

بگو تو پسر فوق العاده ای هستی واقعا، مشکل خودِ منم که احساس میکنم اونقدرها دوست ندارم ، نمیدونمم چرا 

ازت میخوام یه مدت به من فرصت بدی تا با خودم بیشتر خلوت کنم‌ و ببینم واقعا حسم چیه 

باشرافت تموم کن ، ادم شریف صادقه و دنبال بهانه نیست  توری رفتار نکن که اعتماد به نفسش بیاد پای ...

عالیهه همینو بهش میگم 

از خودم بدم اومده که نتونستم همون اول بهش بگم نه الان که یه حسی پیدا کرده

واااییی میفهمم چی میگی

منم یه مدت حدود یک ماه و نیم با یکی بودم ... با اینکه خیلی خیلی دوسم داشت من نمیخواستمش ... دوس داشتم طرفم یه کم جذبه داشته باشه اما این نداشت هرچی من میگفتم بلااستثنا میگفت چشم

... با بدبختی باهاش بهم زدم الان با یکی دیگه هستم خیلیم دوسش دارم ... اما اون دوس پسر قبلیم هنوزم هستش و نمیره ... بهم پیام میده ... گاهی حتی التماسم میکنه ... بارها رک بهش گفتم که نمیخوامش ... سعی کردم با یه دختر دیگه آشناش کنم که بیخیالم بشه اما ولم نمیکنه نمیدونم چیکار کنم ... از طرفیم به دوس پسرم نگفتم این قضیه رو😑

pinkie_pie سابق هستم