2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 80 پست
لوبیا پلو به جا گوشت گوساله مرغ ریختم😋🎀

یه بار چرخ کرده ی مرغ خوردم خوشمزه بود

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهرم  ازچی تعجب کردی خورشت رو ک شنیدی تاحالا؟ جیگر هم دیدی؟  جیگر رو میریزن تو خورشت&nbs ...

ندیدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم ولی از درد تنبلی زورم میاد درست کنم نمیدونم چرا برام سخته امروزم خودمو لوس کردم داداشم درست ک ...

خوشبحالت من باور کن ۵ ماه میخام درس کنم حسش نیس حسشم بیاد بعضی وسایلاشو نیس حالیم برم بخرم ندارم

خوشبحالت من باور کن ۵ ماه میخام درس کنم حسش نیس حسشم بیاد بعضی وسایلاشو نیس حالیم برم بخرم ندارم

خدایی خیلی سخته

دنگ و فنگ داره

یسریا ولی میخان غذای ساده درست کنن الویه درست میکنن😶😶

تو کتم نمیره

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

ما که مواد غذایی تموم کردیم جرات نمیکنم‌ برم‌بیرون

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))