mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 عنوان واقعاموندم ای خدا🤦♀️🤦♀️ 112 بازدید | 8 پست نمیدونم واس شماپیام ازوزارت بهداشت اومده ک گفته ابریزش بینی ..سردرد..سرفه وتب جزءعلامت شایع کروناویروسه بعددوباره یه جادیگ میگن ابریزش بینی وسردردجزءعلامت شایع کروناویروس نیست😐😐😑😑دوباره توتلویزیون میگن خانمای بارداروکودکان اگرم بگیرن ضعیف میگیرن بازاین وزات بهداشت دیشب پیام داده خانمای بارداروکودکان زیر۵سال جزءگروهای پرخطرهستن😦😦😒😒بخدادیونمون کردن اخرنفهمیدیم چی ب چیه..ای لعنت بهشون بااین اطلاعات دادنشون..بخداکرونامارونکشه اینابااین حرفای صَدمن یه غازشون مارومیکشن..اخه چه وضعه اگاهی کردن مردمه..هرروزیه چیزمیگید..دیونمون کردین😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬واقعادیگ اعصاب ندارم روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘 1398/12/07 | 16:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کـوآلـاا عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 211 اینا شر نرسونن خیر نخواستیم اصلا نی نی سایتی ها عجیب شدن ! طرف توی امضای خودش نوشته " لطفا پاچه نگیرید " , بعد خودش به دیگران جفتک میزنه
123456roya عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 1181 اره دقیقا میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا ))
آرسو عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 31862 اره منم دیشب با اون پیامشون ک کودکان زیر 5 سال تو گروه پر خطرهان خیلی بهم ریختمعصن خودشونم نمیفهمن دارن چ غلطی میکنن بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐
مامان_دلی79 عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 4520 شاید اونپیامو از طرف بهداشت نیست جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 شاید اونپیامو از طرف بهداشت نیست منم این حدسومیزنم روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
پریفامم عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 240 عزیزم خونسرد باش. فقط کارهایی که باید انجام بدی و رعایت بکنی رو کامل انجام بده.
mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 عزیزم خونسرد باش. فقط کارهایی که باید انجام بدی و رعایت بکنی رو کامل انجام بده. تامیام خونسردباشم بازپیامک چرت میفرستن خبرخوش میدن ب ادم خیرسرشون روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘