لطفا بی احترامی نکنین☺من ساکن قمم الان چن روزه همش تو خونم فردا میخوام برم خرید 😶همه میگن نرو و فلان اصن بیرون نیان از اون طرف میگن اصن ترسناک نیست ماسک بزنین و بهداشت فردی رو رعایت کنین چه کنم؟برای عید هم باید برم شهرمون لباس ندارم😑چادر😣
دقیقا .من که قسم خوردم مهمون تهرانی خونه راه ندم میان اینجا روهم آبادمیکنن میرن ما میمونیم با دکترای بی سواد بدون دارو تو تهران باز دارو اینا پیدا میشه اینجا توتعطیلات هیچی به هیچی
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خب عزیزم شرایط قم متشنج تره اینو قبول کن ولی اگه واقعا لازمه بری بیرون و راهی نیست یه سری به تاپیک آخرم بزن انشالله که بلا به دوره
کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تورو ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تورو ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی