2777
2789

همونی که خیلی شاد میشن؟

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره...کسی دیدی اینطور باشه؟

در حد دانشجو پرستاری چیزی شنیدم

فقط یک مورد تو کاراموزی دیدیم بعد عمل بود البته

جان سوالی داری؟

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

یکی از فامیلای خیلی شاد بود همش شوخی وخنده به طوریکه ما فک میکردیم طبیعی نگو مریض بود حالا یادم نی اسم مریضیش اما میگففتن منگولی بعد بردن دکتر گفتن نو مغزش چیزی هست عملش کردن

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
در حد دانشجو پرستاری چیزی شنیدم فقط یک مورد تو کاراموزی دیدیم بعد عمل بود البته جان سوالی داری؟

,بچم پاهاش خوب تکون نمیده میگن احتمال همچین بیماری هس میخواستم بدونم خوب میشه یا ن

,بچم پاهاش خوب تکون نمیده میگن احتمال همچین بیماری هس میخواستم بدونم خوب میشه یا ن

هرچی سنش کمتر باشه بهتره

کیسی که ما دیدیم ۲۳ ماهش بود و دوره نقاهت و فیزیوتراپیش طی میشد

اره چرا درمان نشه؟

با برداشتن اون بیرون زدگی و ترمیمش فعالیت عصب برمیگرده

خداروشکر که مننگوسله نه میلومننگوسل

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
میلونگسل دبگ چطوره این خیلی بیرون زدگیش بزرگ نیس

خوب خداروشکر

پس مطمئنا نتیجه عمل خیلی رضایت بخشه

منم براش دعا میکنم