2777
2789
عنوان

چرا اخه😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 70 پست
همه به جاهای گرم فرارکردن کویت ودبی هم گرفتارکرروناشدن ایرانیا با خودشون بردن

کویت و دبی که خیلی قبل اینا اومده بود😐😐

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمون بدتریم یا ماسک احتکار میکنیم یا به جون هم میپریم یا مسافرت میریم😤😤

مردم ما یاد گرفتن پا بزارن رو هم و همو له کنند تا بالا برن ، بعید نیست بدتر از اینا سرمون بیاد ، چوب همین بدجنسی و بدذاتی مون رو میخوریم .. چرا خدا باید رحم کنه وقتی میبینه هیچکس به هیچکس رحم نمیکنه ؟ تر و خشک باهم میسوزن

نه اونا بعدازما گرفتن😂

نه عزیزم اونا یه یکی دوماه قبلتر اعلام شد که ماسک بزنن ضدعفونی کنن چون ویروس به اونجا رسیده

خودم تو اینستا دیدم به ساکنینش هشدار دادن

یه سری شون از ترس سریع اومدن ایران

بعد که دیدن اینجا هم اومده دوباره برگشتن دبی

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
ب دولت ربط نداره.وقتی مسایل سیاسی مطرحه. مصاحزا تولیت حرم حضرت معصومه رو ببینید پیشنهاد دادن حرم ب ...

اره دیگه حرف شمامنطق مردم ایران خیلی بدن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
دولت زورش ب کسی نمیرسه 

اره واقعا قبول دارم مردم ایران خیلی نفهمن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
عزیزم یکم منطقی نگاه کن قم نه فرودگاه داره نه شهر مرزی پس این بیماری از یکی از فرودگاه های شهر های م ...

مردمم مقصرن پاشدن رفتن شمال میخوام باچوب همشون بزنم

مردمم مقصرن پاشدن رفتن شمال میخوام باچوب همشون بزنم

های خواهر نگو مردم بگو خون اشام نمیگم همهون توهین مردم مهربون وب فکر هم دیدم ولی یه عده راخداباید قصاص کنه آخه لعنتی الان وقت احتکار ماسک وضدعفونی می‌دونی چقدر بچه ممکنه بی مادروپدر بشن می‌دونی چقدر جون ممکنه مادر پدر پیرشون از دنیا برند بااین شمال رفتن مسافرت رفتنشون دیگه چی شایدناقل باشی لعنتی براتون جون شاید هیچ مرگی نباشه ولی برا مادر پدر یکی دیگه هست خدایا قبل از هرچیزی به ملت من عقل بده هوووووف

های خواهر نگو مردم بگو خون اشام نمیگم همهون توهین مردم مهربون وب فکر هم دیدم ولی یه عده راخداباید قص ...

آمیییییییننننننن