2777
2789
عنوان

چرا اخه😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکم منطقی نگاه کن قم نه فرودگاه داره نه شهر مرزی پس این بیماری از یکی از فرودگاه های شهر های م ...

چه ربطی داره فعلن که بیشترین امار درگیری رو قم داره بیشتر کسایی که شهرای دیگه مثبت شدن هم با قم در ارتباط بودن دلیل از این واصح تر برا قرنطینه

یه کلیپ از چین دیدم یعنی فقط افسوس خوردم ، چقدر قشنگ بهداشت رو‌ رعایت میکردن ، همه جارو ضدعفونی میکردن .. قشنگ صد سال از بقیه کشورها عقبیم ، از یکی از دوستام شنیدم دیشب سر فروش ماسک پنجاه تومن مردم افتادن جون هم و آخر هم پلیس اومده .. همه از مسئولین مینالنن درست ، خودمون چی ؟؟؟ وضعیتمون اسفناکه 

عزیزم یکم منطقی نگاه کن قم نه فرودگاه داره نه شهر مرزی پس این بیماری از یکی از فرودگاه های شهر های م ...

عزیزم چه اهمیتی داره این ویروس از کجا اومده ، مهم این بوده که بیشتر مبتلا ها توی قم بودن ، مردم ما که کلا تعطیلن ، مسولین  هم که بیخیال و بی خدا ، نتیجه ش میشه همین که داریم میبینیم

چه ربطی داره فعلن که بیشترین امار درگیری رو قم داره بیشتر کسایی که شهرای دیگه مثبت شدن هم با قم در ا ...

حرف من متوجه شدید میگم این ویروس از یه شهر مرزی به قم اومده که حالا یامعلومه این شهرکجا بوده یا نه اگه معلوم بوده و فهمیدن وبخاطر انتخابات مثلا دیر گفتن که مثل خیلی وقتای دیگه ظلم کردند اگه هم معلوم نبوده که هیچ این ویروس بیرون از قم بوده ولی چون طرف رفته قم اونجا و ویروس  به شدت مسری  خیلی ها درگیر شدن بعدام این ویروس شهرهای دیگراهم درگیر کرده اما هم درست اعلام نکردن وهم اینکه برای خیلی ها مثل سرماخوردگی معمولی بروز پیداکرده و اصلا متوجه نشدن امیدوارم متوجه شده باشید که منظورم چیه

عزیزم چه اهمیتی داره این ویروس از کجا اومده ، مهم این بوده که بیشتر مبتلا ها توی قم بودن ، مردم ما ک ...

بله این قبول دارم هم ازمسولین بی کفایت باید ضربه بخوریم هم ازمردم که الان یااحتکار میکنن یامسافرت میرن 

خداخودش به ماهارحم کنه بخدا دیگه طاقتمون تموم شده. سیل زلزله گرونی حرص مسولین بیکاری بیماری جنگ ......

یه کلیپ از چین دیدم یعنی فقط افسوس خوردم ، چقدر قشنگ بهداشت رو‌ رعایت میکردن ، همه جارو ضدعفونی میکر ...

خودمون بدتریم یا ماسک احتکار میکنیم یا به جون هم میپریم یا مسافرت میریم😤😤

حرف من متوجه شدید میگم این ویروس از یه شهر مرزی به قم اومده که حالا یامعلومه این شهرکجا بوده یا نه ا ...

منطورت رو کاملن متوجه شدم ولی این ویروس توسط یک نفر بازرگان به قم رفته حالا اون وسط بین را چند نفرم تو شهر های دیگه الوده کرده بماند و اینکه در شهر های دیگه هم کرو نا هست درش حرفی نیست ولی در حال حاضر بیشترین درگیری رو قم داره که متاسفانه مردمش هم دارن این ویروس رو به شهرهای دیگه انتقال میدن من نمیفهمم مگه قم قرنطینه بشه ایا به مردمش توهین شده نه به خدا فقط جلوی گسترش این بیماری گرفته میشه اگه این ویروس همه گیر بشه پای ههمون گیره همه رو بیچاره میکنه 

همون انگار نه انگار طرف از چین با هواپیما اومده تهران با اون همه ادم در ارتباط بوده بعد اخر یه سرم اومده قم

بعد فقط چینی‌ها نیاوردن که پاکستانیها هم اوردن که از طریق مرز زمینی وارد شدن

بعد همه گیر دادن به قم

واقعا فکر میکنید اولین مبتلا و فوتی تو قم بوده؟واقعا حرف این دروغگو ها رو باور میکنید ؟

طرف خودش با زبون خودش میگه این جزو سیاست کشورهاست که مخفی میکنن 

کاش به جای نفرین اهل قم یکم براشون دل میسوزندین و طلب ارامش میکردین

اهل این شهر فقط با کرووونا دست و پنجه نرم نکردن 

با آنفولانزا و وبا و ویروس اسهال و استفراغ و کلی مریضی‌های دیگه هم سرکار داشتن

والا من تو قم زندگی میکنم و اهل یه شهر دیگه هستم ولی هیچ وقت وسط این مریضی‌ها شهرم رو ترک نکردم

حتی تو این چند ماه که این همه مریضی اومده قم و رفته فقط ۲بار رفتم حرم تو خودم و بچم مریض نشیم

هیچ کس جز اهل خود قم نمیفهمه یه شهر پر از زائرهای مختلف و خارجی یعنی چی

انواع  عرب و هندی و پاکستانی میان اینجا که اصلا رعایت بهداشت بلد نیستن

با پای برهنه دستشویی میرن 

تو رودخونه حموم میکنن

کف خیابون غذا میخورن و میخوابن

جنازه از کربلا میارن و تو شهر بالای اتوبوس هاشون نگه میدارن تا برگردن پاکستان 

البته شاید مشهدی ها حال ما رو بفهمن

من تو این سایت فقط قم و مشهد رو دیدم که هیچ وقت حتی قبل این مریضی ها شکایتی نشنیدم از مسافرها داشته باشن ولی تا دلت بخواد از شهرای دیگه دیدم که فحش و بد و بیراه میگن که چرا سفر میایید به شهر ما  

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
بله این قبول دارم هم ازمسولین بی کفایت باید ضربه بخوریم هم ازمردم که الان یااحتکار میکنن یامسافرت می ...

هر وقت کسی میکفت این مردم حقشونه ... ناراحت میشدم میکفتم حساب این حکومت از مردم جداست ولی وقتی دل کوچیک همین مردم و میبینم متوجه میشم هرکدوممون به قدرت میرسیدبم از اینا هم بدتر میشذیم .. وقتی کسی که ماسک و شوینده رو احتکار میکنه ، وقتی یه سری با وجود این همه اطلاع رسانی میرن شمال سفر ، پس خانه از پایه ویرونه