2777
2789
عنوان

مقایسه شیر مادر و شیر خشک

934 بازدید | 12 پست

1. مواد مغذی:

شیر مادر:

سرشار از چربی ، کربوهیدرات ، پروتئین ، مواد معدنی و ویتامین ها است. همچنین دارای هورمون ها ، آنزیم ها ، فاکتورهای رشد ، ایمونوگلوبولین ها و اسیدهای چرب ضروری است.

شیر مادر زنده است و بسیاری از تغییرات را پشت سر می گذارد. اجزای آن به دلیل داشتن چربی و پروتئین بیشتر برای رشد کودک تغییر می کنند.

شیر خشک:

شیر خشک از شیر یا گاو یا سویا فرآوری شده است تا آن را برای نوزادان در سنین مختلف مناسب سازد اما قابلیت شخصی سازی ندارد.

اگرچه تلاش شده است تا این فرمول به شیر مادر نزدیک شود ، عواملی مانند الیگوساکاریدها ، ایمونوگلوبولین ها و غیره نمی توانند تکرار شوند.

برای مطابقت با تعداد اسیدهای آمینه موجود در شیر مادر ، غلظت پروتئین موجود در شیر فرمول افزایش می یابد. اما این پروتئین ها وقتی تجزیه می شوند ، چربی هایی تشکیل می دهند که می تواند باعث چاقی در نوزادان شود.

2. مقدار شیر:

شیر مادر:

در مورد شیر مادر هرچه میزان مصرف بیشتر باشد ، تولید نیز بیشتر می شود.

جریان شیر مطابق نیاز کودک تنظیم می شود. وقتی شکم کودک پر شد ، آنها از مکیدن متوقف می شوند و جریان شیر متوقف می شود. این از مصرف بیش از حد جلوگیری می کند.

شیر می تواند حجم و همچنین محتویات را به تنهایی تنظیم کند.

شیر خشک:

بر خلاف شیر مادر ، هنگامی که کودک از خوردن شیر خودداری می کند ، شیر بطری متوقف نمی شود. از این رو ممکن است کودک حتی پس از پر شدن شکم به تغذیه خود ادامه دهد.

3. ضریب ایمنی

احتمالاً نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند ایمنی قوی تری دارند.

4. مزایای فیزیولوژیکی:

شیر مادر:

مطالعات نشان می دهد که نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند سطح بالاتری از هوش و بینایی دارند. دانشمندان همچنین مشاهده کرده اند که مواد مغذی مانند اسیدهای چرب DHA و امگا 3 موجود در شیر مادر به رشد سالم عصبی ، ترمیم و میلیناسیون کمک می کنند.

شیر خشک:

اگرچه شیر فرمول از مواد مغذی مانند DHA و امگا -3 تشکیل شده است ، اما هنوز مشخص نیست که آیا آنها همان تأثیر شیر بر روی شیر را دارند.

5. مزایای بلند مدت سلامتی:

نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند در آینده کمتر مستعد ابتلا به اسهال ، گاستروانتریت ، عفونت گوش ، سرماخوردگی ، آنفولانزا ، دیابت نوع 3 ، پوکی استخوان ، آسم ، کولیت اولسراتیو ، بیماری کرون ، سندرم مرگ ناگهانی نوزادان (SIDS) ، عفونت دستگاه گوارش و غیره هستند.

6. مواد غذایی ایمن در دمای مطلوب:

از آنجایی که شیر مادر مستقیماً از بدن مادر گرفته می شود ، آلودگی کمتری دارد. همچنین دمای شیر برای کودک ایده آل است.

7. آشنایی با سلیقه های مختلف و هضم

طعم شیر مادر با توجه به تغییرات رژیم غذایی مادر تغییر می کند. با این روش ، کودک با طعم های مختلف آشنا می شود ، در نتیجه آنها را بعداً برای پذیرش انواع غذاها آماده می کند.

شیر مادر به راحتی قابل هضم است ، بنابراین نوزادان دارای حرکات سالم روده خواهند بود.

8. سهولت تغذیه:

شیر مادر:

تغذیه با شیرخشک از شیردهی راحت تر است و شما می توانید کودک خود را در هر مکانی تغذیه کنید.

9- از نظر اقتصادی

10. پیوند عاطفی

کل فرایند تولید و تغذیه با شیر مادر به مادر کمک می کند وزن بارداری خود را از دست بدهد. هورمون اکسی توسین در رساندن رحم به اندازه اصلی و کاهش خونریزی بعد از زایمان کمک می کند.

شیردهی باعث کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان ، سرطان پستان و تخمدان در زنان می شود.

داغ ماهایی که مجبویم به بچمون شیر خشک بدیم تازه نکن همه می دونن شیر مادر بهتر از شیر خشکه

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرمادر ک اینقدرم میگید خوب نیست من دخترم ۴ماهشه فقط شیرخودم میدادم ۴ماه ک شب روز ندارم از خستگی گری ...

چون ماها بدنمون ضعیفه شیر خوبی هم نداریم من به دخترم شیر خشک دادم صد تا بچه ی دیگه هم بیارم شیر خشک میدم 

من روزا كلا شير خودمو ميدم 

ساعتا ده شب ديگ شيرم تموم ميشه مجبوري ٦٠ميلي ليتر شير خشك نان ميدم اروم ميگيره ديگ خودمو تقويت ميكنم باز شير مياد تو سينه هام

فقط شبا شيرخشك ميخوره

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

چون ماها بدنمون ضعیفه شیر خوبی هم نداریم من به دخترم شیر خشک دادم صد تا بچه ی دیگه هم بیارم شیر خشک ...

اره دخترم حساسیت به لاکتوز داره و مواد غذایی دیگ من نمیتونم درس حسابی تغذیه کنم چون هرچی بخورم میره تو شیرم دخترم دل درد میگیره اذیت میشه

منم شیر خشک دادم.مادرای قدیم همه چی طبیعی میخوردن.الان خود مادرا باید روزی یه دونه کلسیم و مولتی ویتامین و اهن و زینک و ویتامین ..........ماهی یدونه ویتامین دی... بخورن تاااازه واسه اینکه خودشون سالم باشن و مواد مغذی تامین شه.والا نه روغن سالم نه برنج نه مرغ نه میوه ها هییچ چیمون سالم نیست الان

والا با هر شیر مادری حرف زدم بیچاره چون شیر میداد از ریخت و قیافه افتاده بود و شوهرش رو بد و بیراه میگفت که شیر خشک نمیخره والا هر کسی هم توانایی شیر خشک دادن نداره اس ام ای اصل مسدم قوطی ۱۲۰ تومن بردم بهداشت دوستمه گفت چون ملت پول شیر خشک ندارن دولت اینجوری داره خودشو میکشه که شر ماددر بهتره

منم شیر خشک دادم.مادرای قدیم همه چی طبیعی میخوردن.الان خود مادرا باید روزی یه دونه کلسیم و مولتی ویت ...

والا من بیست و اندی سال پیش شیر خشک خوردم از خواهرم که شیر مادر خورده خدایی خیییلی سالمترم و دندونا و مدی خیلی بهتری دارم به این مزخرفات اهمیت ندین خواهرم و برادرم اروپا زندگی میکنن اونجا تا شش ماهگی شیر مادر میدن اونم اگه دوس داشتن بعدش بااااااااید به تجویز پزشک باید شیر خشک بدن حالا بهداست میبری کم مونده کتکت بزنه چرا شیر خشک میدی یکی نیس بگه تو با دیپلم کودک یاری اومدی بهراشت به تووووو چه آخه دارم میدم

والا من بیست و اندی سال پیش شیر خشک خوردم از خواهرم که شیر مادر خورده خدایی خیییلی سالمترم و دندونا ...

دقیقا میگن اونایی که شیر خشک میخورن ضریب هوشیشون پایینه.جاریم میگه چرت میگن بابا دختر خواهرم شیر خشک خورده الانم دکتره دندانپزشکه.

شیرمادر ک اینقدرم میگید خوب نیست من دخترم ۴ماهشه فقط شیرخودم میدادم ۴ماه ک شب روز ندارم از خستگی گری ...

عزیزم بعضی مادرا بدنش چربی و آهن کمی داره بچه نه وزن میگیره نه سیر میشه وقتی اینطوری باشه واقعا شیر خشک بهتره

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
دقیقا میگن اونایی که شیر خشک میخورن ضریب هوشیشون پایینه.جاریم میگه چرت میگن بابا دختر خواهرم شیر خشک ...

والا به خدا اگه شیر خشک رو مفت کنن همه این ادمایی که کاسه داغتر از اش شدن خودشون شیر خشک میدن ارزون ترین شیر خشک شده قوطی ۳۰ تومن دیگه هر کسی در توانش نیس هفته ایی ۶۰ تومن پول شیر بده میگه خودم میدم مفت بیوفته