2777
2789
عنوان

قالیشویی خوب در قم ؟؟؟

25010 بازدید | 17 پست

سلام خانما من فرشهام نو هست یه ساله خریدم تا حالا نشستم یه قالیشویی خوب در قم بگین که فرشو سالمممممم و تمییییییز 

تحویل بدن

ما آپارتمان طبقه ۴ هستیم

خودشون بیان ببرن و 

ببرن بشورن بیارن طبقه ۴

فرشو خراب و پاره نککننن 

بعضیا فرش شون میشکنه

الهی که خیر ببینین خوااااهر 

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.

خواهش میکنم فرشتونو قالیشویی دلفین ندید

من داده بودم دوسال پیش.روش تمیزو سفید بود خوشحال بودم.ولی امروز خودمون  داشتیم میشستیم .خدا شاهده انقدررررر زررررد دراومد اصلا باور نکردنی.نمیدونم چه خاکی ریخته بودن تو سرش

خدا ازشون نگذره.۳ساعت تمااااام فقط پارو کشیدیم.کمر به کسی نموند فقط

تو یه تاپیک دیگم گفتم من چندساله مشتری ثابت ایران مهرم خدایی کارشون خوب بود تازه فرشم ازین ظریفای گل برجسته بود که آدم می‌ترسه بیرون بده طرح ابریشمه میترسیدم پارش کنن ولی دادم و خداراشکر راضی بودم چون رنگ روشن بود زود بزود کثیف میشه ولی فعلا که راضی بودم

خدایا بخاطر داده ها و نداده هایت شکر❤️

من کلهری زندگی میکنم ولی هر موقع که میخوام به قالیشویی زنگ بزنم از سایت هایی مثل نقدونه یا سامانه قالی‌سنج قم که قالیشویی های معتبر قم رو لیست کردند استفاده میکنم چون مردم میان نظر میزارن اگه از قالیشویی راضی نباشن.

قالیشویی افتضاحِ ماندگارو از قالی سنج پیدا کردم خدا نگذره ازشون فرشای کثیف چرک مرده تحویلم دادن هنوز پر لک هست فقط پولو زحمت خونه تکونیمو هدر دادن بار اولو آخرم بود شماهم گول تبلیغات رو نخورید یه سایت زدن یه پولی هم گرفتن تبلیغات الکی کنن

قالیشویی ماندگار تحویل به موقع و کارشون عالی دو تا فرش طرح ابریشم دادم بهشون واقعا کارشون عالی هستش  من از روی نظرات کاربران  این قالیشویی رو پیدا کردم از چند نفرم تعریفشان شنیده بودم خدا برکت بده بهشون

اکثرا تبلیغ فقط میکنن و یه جای درستی واسه تایید اینا نیست جز اشناها اونم اگه خودشون داده باشن به قالیشویی قبلا، بازم اگه دنبال یه قالیشویی خوب در قم هستی سایت فرشور رو یه چک بکن، میشینن برندهایی که تعداد رضایت بالاتری داشتن رو پیدا میکنن و داخل سایتشون میزارن

سایت فرشور رو میزارم یه نگاهی بنداز https://farshour.ir

تو یه تاپیک دیگم گفتم من چندساله مشتری ثابت ایران مهرم خدایی کارشون خوب بود تازه فرشم ازین ظریفای گل ...

عزیزم تازگی هم دادین به این قالیشویی که میگین چون منم همین ترسو دارم که فرشمو پاره و زرد تحویلم بدن دقیقا هم فرشم گل برجسته و ظریفه 

خداخیرتون بده ممنون میشم راهنماییم کنید 

سلام.من چندسال فرشهامومیدادم امیران حیلی خوب بودولی امسال فرشم روپاره کردند.فرشهای نو پاره شدن.خیلی ناراحت شدم.همیشه به همه پیشنهادمیدادم.ولی فقط محض مشتری جمع کردن.افتضاح افتضاح

عزیزم تازگی هم دادین به این قالیشویی که میگین چون منم همین ترسو دارم که فرشمو پاره و زرد تحویلم بدن ...

ایران مهر افتضاحه افتضاح..اصلا نده هم تو نظرسنجی سایتش هم پیجش همه ناراضین..خودمم از تجربه ک پارسال داشتم تاپیک زدم میتونی بری ببینی