2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر برات مهمه عکس تو گوگل نره سریع تاپیکت رو پاک کن عزیز

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

با اجازه استارتر میشه دختر منو لایک کنین تو مسابقه من جز شما نی نی سایتی ها کسی رو ندارم ❤️❤️براتون صلوات می فرستم https://www.instagram.com/p/B8_RSDFhndY/?igshid=1qkva7vuvtwlc

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘
2790
2778
2791
2779
2792