elham_kml مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 عنوان بدبختی یعنی... 128 بازدید | 7 پست بدبختی یعنی الان بهت خبر بدن کشیک انکالت فعاله تا ۹ شبمن اصن واس این اومدم بهداشت ک شیفت اضافی نداشته باشم😂هیچوقت نمیدونستم مرکز بهداشتم ممکنه کشیشک انکال داشته باشهالبته این شرای استثناست برای مقابله با ک رونا برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه 1398/12/07 | 11:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boylaw عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 304 بدبختی یعنی روز وکیل باشه و کسی بهت تبریک نگه😔😔😔 وسیع باش و سربه زیر ،تنها باش و سخت پذیر ،خمیر ما را با محبت و ادب سرشته اند
boylaw عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 304 بهتر بگم کسی رو نداشته باشی بهت تبریک بگه وسیع باش و سربه زیر ،تنها باش و سخت پذیر ،خمیر ما را با محبت و ادب سرشته اند
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33519 بهتر بگم کسی رو نداشته باشی بهت تبریک بگه عزیزم روزت مبارک،اختمالا فراموش کردن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6337 من یکساعت پیش رفته بودم مرکز بهداشتکارکنانش ماسک نداشتن طفلیا یکی شون با روسری جلوی دهنشو بسته بود😀😁میگفت ماسک درخواست دادن هنوز نیومده براشون الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
boylaw عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 304 عزیزم روزت مبارک،اختمالا فراموش کردن ممنون خواهرم وسیع باش و سربه زیر ،تنها باش و سخت پذیر ،خمیر ما را با محبت و ادب سرشته اند
elham_kml مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 بدبختی یعنی روز وکیل باشه و کسی بهت تبریک نگه😔😔😔 ای جون عزیزممم روزت مبااارک باشه😍 برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه
elham_kml مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 من یکساعت پیش رفته بودم مرکز بهداشت کارکنانش ماسک نداشتن طفلیا یکی شون با روسری جلوی دهنشو ب ... عاره هنوز نرسیدهمن ک خودم ماسک و دستکش و اینا دارم میبرم برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه