2777
2789

من نرفتم تو سطح شهر ولی میگن خلوته

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سطح شهر خلوتتر شده

بعضی باشگاه ها رو تعطیل کردند

دو روز پیش سوار اتوبوس شدم،یک نفر مواد ضد عفونی کننده میزد به دست مسافرا

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

منم جایی نرفتم فقط پریشب رفتم هشت بهشت جواب ازمایشمو بگیرم شاید دو س نفر ماسک داشتن...البته کارکنای ازمایشگاه و مطب ماسک و دستکش داشتن ولی مردم نه...مث قبل

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

۲تا جدی گرفتن ۵تا نگرفتن

من ک دیروز دیدم چن نفر پیتزا میخوردن و شیرینی میخریدن و تازه همونجام با دستاشون میخوردن

شمس آبادی هم رفتم ماسک و ژل و اسپری و دسکش بگیرم

حتی یدونه هم نبود

فروشنده ها گفتن همه رو روفتن

ماسک هم قیمت کردیم تا صد هزار تومان فروخته میشد😖

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بعضیا خییییلی بی فکرن...خواهر شوهرخودم بچه های ۳ساله و ۴ماهه شو برداشته رفته خرید اصن انگار ن انگار

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
بعضیا خییییلی بی فکرن...خواهر شوهرخودم بچه های ۳ساله و ۴ماهه شو برداشته رفته خرید اصن انگار ن انگار

خواهرشوهرا منم همینطور بچش 3ماهه اخه تازه چند وقت پیشم انفولانزا گرفت 10 روز بیمارستان بود