2777
2789

نگاه نکن اصلا.. خیلی چرته... 

این دختره که صد سالشه با حامد بهداد عشق و عاشقی دارن. بعد یهو شب نامزدیش غیب میشه و نمیاد سالن..

بعد ۸۰۰۰ قسمت معلوم میشه که عشق سابقش دزدیش و اون شب بهش تجاوز کرده و این خانم صد ساله (عروس) هم مثل دختر ۱۴ ساله های ساده و بی دست و پا همش گوشه گیری میکنه و به هیچ کس هیچی نمیگه... نبین لطفا.. به خودت رحم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه نکن اصلا.. خیلی چرته...  این دختره که صد سالشه با حامد بهداد عشق و عاشقی دارن. بعد یهو شب ...

یعنی از مانکن هم چرت تره؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نگاه نکن اصلا.. خیلی چرته...  این دختره که صد سالشه با حامد بهداد عشق و عاشقی دارن. بعد یهو شب ...

نامزدیش نبود عروسیش بود 

کار عشق سابقشم نبود اشتباه فهمیده 😁

ولی راست میگی  واقعا چرته

من ده دقیقه اولشو دیدم چرا این مدلی حرف می زد ساره بیات؟!

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

من همش میگفتم این عنتر خانوم چشه که عروسی و ول کرد پس بهش تجاوز شده??

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂