2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه😑

70 بازدید | 7 پست

از دیشبه رمم میزارم رو گوشی محتوایاتش بالا میاد ولی نمیشه از گوشی چیزی رو بهش انتقال بدم ولی از رم میشه به گوشی انتقال داد. عکس و فیلمای رم رو نمیشه حذف کرد مینویسه حذف شد ولی دوباره برمیگرده. کلی عکسای نامزدی و عقد و روزای خوشمون داخلشه چکار کنم بنظرتون سوخته؟

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤
پیجوری گفتی محتویات حس کردم سالاد الویه توشه احتمالا ویروس گرفته

😂😂😂😂 گفتی الویه هوس کردم لعنتی😂

باید چکار کنم؟کلی عکسای شخصیم توشه میترسم کپی کنن.

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چه نامردین جواب نمیدین

😂😂😂😂 گفتی الویه هوس کردم لعنتی😂 باید چکار کنم؟کلی عکسای شخصیم توشه میترسم کپی کنن.

والا چی بگم عزیزم،تنها راهش اینه ک رو یه کامپیوتر وصل کنی رم رو و تخلیه شکنی البته اگه شانس بیاری درجا ویروسه منتقل نشه به لبتاب و اطلاعات لبتابت هم خراب شه،مگه اینکه لبتابتو خالی کنی

زندگی زیباست...😊
والا چی بگم عزیزم،تنها راهش اینه ک رو یه کامپیوتر وصل کنی رم رو و تخلیه شکنی البته اگه شانس بیاری در ...

پسردایی همسرم کافینت داره،به همسرم گفتم میگه عصر میبرم کافینت، خودم ویروسکشی میکنم تا خیالت راحت باشه.

اوکی خوبه گلم

ممنون از راهنماییت گلم. من فکر می کردم گوشیم خراب شده.