2777
2789
عنوان

خانمای باردار تو روخدا بیاین کمکم

286 بازدید | 81 پست

من امروز شدم 8هفته یک هفته پیش ازمایش دادم فرستادم برا دکترم گفت کم کاری تروئید داری باید سریعا دارو بخوری کسی بوده مثل من و بچش سالم بوده باشه

بله من بچمم سالم و باهوش ماشاالله

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر شما کی فهمیدین تروئید دارید

قبل بارداری

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

عزیزم منم کم کاری تیروئید دارم از اول بارداری دارم قرص میخورم و الانم 29 ام و نی نیمم سالمه...نگران نباش با قرص کنترل میشه و اگ تا چند وقت بعد زایمانتم مصرف کنی کلا رفع میشه

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

سلام من 40و خورده ای روزم بود ک فهمیدم کم کاری داره و تا الان ک 35 هفتمه میخورم داروشم 62 ه ت شد ناشتا  نیم ساعت قبل از صبحانه و یکیشم یه روز در میون گفت یه ماه دیگه آزمایش بده ببینیم تیروییدت چطور شده ک من ندادم فقط تا الان قرص میخورم از یه خانم تو درمانگاه پرسیدم گفت تاثیری روی بچت نداره مهم اونه ک باید تیروییدش خوب کار کنه

هیچی به ذهنم نرسید  

آره عشقم من کم کاری داشت قرص لووکسین داد هر روز ناشتا کنترل شد .نترس

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂