2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

140 بازدید | 19 پست

برای آرامش دلم صلوات میفرسین؟؟

باردارم شوهرمم پرستاره امروز رف بیمارستان شیفت ،گفتن که نمیذارن بیاد تا شنبه که ج ازمایشش بیاد ،قراره از پرسنل ازمایش بگیرن و سه روز قرنطینه😔😔😔

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

عزیزم ی دقیقه توجه کن

کر ونا رو ول کن

بابا آمار تصادف در روز از کر ونا بیشتره 

ذهنتون رو درگیر نکنید

اتفاقای بد تری داره میوفته.

کر ونا رو راه انداختن مردم رو سرگرم کنند

ببینید کی گفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
عزیزم ی دقیقه توجه کن کر ونا رو ول کن بابا آمار تصادف در روز از کر ونا بیشتره  ذهنتون رو درگ ...

میدونم ولی اینا دلیل نمیشه من دلم داره میترکه😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم ...

ممنونم عزیزم🌹

هیچ اتفاقی نمیوفته پدربزرگ من هفته پیش گرفت الان قبراق و سرحاله یکی دوروز بیمارستان بود و بعدشم خو ...

خداروشکر شوهر منم میگه من درمان میشم اگه بگیرم

ممنونم عزیزم بابت دلگرمی

نگران نباش زیاد هرچند من هم وضعم از تو بدتره.همسرم شیفت بیمارستان هست توی مشهد.و پنجاه نفر بیمار مشکوک هنوز جواب قطعیش از تهران نفرستادن.تازه دیروز کیت تست رسیده به مشهد.منم همسرم تست داده دیروز و منتظره تا شنبه قرنطینه همون محل کارش باید بخوابه.بعد از شنبه اگر جواب منفی باشه برمیگرده خونه و دیگه. اجازه نمیدم بره.بخواد بره میگم اول بریم طلاق بگیریم بعد برو بیمارستان.باردارم هستم پنج ماهه

2790
2778
2791
2779
2792