2777
2789
دارن دلار رو میبرن بالا، کسری بودجه شون رو جبران کنن 😐 لعنت بهشون رئیسشون با وقاحت تموم میاد تو ت ...

آره 5 هزار تومن کم کردن

خداییش چرا ی صاعقه نمیزنه ههم ی آدم بدارو ببره 

سرمون گرم این ویروس شده همه چی کشیده بالا

خاک بر سرا.الان اخبار گفت پروازای خارجی لغو نشده.دوتا هواپیمام فرستادن ترکیه ایرانیای اونجارو برگردو ...

به_اعصابت_مثلث_باش#  

اینم شانس مایه

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐همفكراي شما الان در راه شمالن با جوجه و منقل 

دیگه به این جماعت باید گفت اصلا اینا همش شایعست برین سفر و‌مهمونی و جدی هم نگیرین.همینطور که هشدارهارو جدی نکرفتن توی بهمن ماه.منکه خسته شدم گفتم رعایت کنین.اگر دولتت. قرنطینه نکرده خودتون قرنطینه کنین.به جهنم منکه از بهمن ماه کلی دستکش و ماسک و ژل ضد عفونی برای خودم و خانوادم دارم.از اواسط بهمن هم خودم کاملا قرنطینه کردم.تمام پروژه های کاریمم لغو کزدم فعلا تا بعد از عید که ببینیم کنترل میشه یانه.منکه بیمار نمیشم.رعایت میکنم.اونایی که بیمار شدن همونایی هستن که به هشدارها دقت نکردن

دارن دلار رو میبرن بالا، کسری بودجه شون رو جبران کنن 😐 لعنت بهشون رئیسشون با وقاحت تموم میاد تو ت ...

دلار بخوره تو سرمون.دارن ایرانیاس اونطرفو برمیگردونن.توب اونا نیخواستن نرن که حالا برگردن.چرا ماها باید جور خارج رفتن اونارو بدیم.ب ت م ر گ ن همون جایی که تاحالا بودن😭😭😭

وقتی دور از جون کرو نا گرفتی بازم میگی سیاسی؟تو چین و بقیه کشورها هم سیاسیه؟

عزیزم درسته خیلی جدیه 

ولی مسئولین مزخرف ما از قصد دارن مردم رو درگیر این بیماری و حواشی اون میکنن، وقتی تو این وضعیت آزاد راه تهران شمال افتتاح میکنن و میگن عوارضشم کم کردیم که برین خوشحال بشین😐 در حالی که از اون طرف به راحتی میتونستن با قرنطینه یه شهر و تعطیل کردن پرواز به چین جلوی این داستانا رو بگیرن و خیلی راحت کنترلش کنن، اما نکردن که مردم جای رفاه خواستن، فقط تلاش کنن که زنده بمونن...

بخدا سیاسی سرمونو بند کردن طلا و ماشین و ...همه چی رفت بالا ساده نباشید

دقیقا منم داشتم به همین مورد فکر میکردم الان..

که کسی توی خیابون نریزه و دوباره اعتراض شه.

برخلاف تصور تمام مدل آنفولانزا و ویروس ها احتمال مرگ این ویروس ۳ درصده!!! حجم تبلیغاتی از جنس مرگ بود یه جور پیش زمینه فکری بین تجار ایران و چین بود!!!

وگرنه این چینی ها سالهاااس این آتاشغالا رو میخورن و مرگیشون نمیشه. چطور ظرف یکماه اینقد فکر شده این مشکلات پیش اومد!

همه چی چند برابر شده. با حجم رسانه ای شدن این ویروس کشورها همه منزوی میشن. و اتفاقا کشورای خلیج فارس جز اولین ها بودن!!!

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

حالا مثلا مردم قیمت دلار و طلا و اینارو ببینن چه غلطی میخوان بکنن؟!؟!دوباره طبق معمول به بنزین سه برابری عادت کردن به اینم عادت میکنن.

این حرفها چیه 

تو بیمارستانا پر از مریضه و شرایط بحرانیه واقعا! 

اینکه اینا خیلی با سیاستن رو خیلی قبول دارم ولی این موضوع واقعا سیاسی نیست  

خاک بر سرا.الان اخبار گفت پروازای خارجی لغو نشده.دوتا هواپیمام فرستادن ترکیه ایرانیای اونجارو برگردو ...

مثل اينكه متوجه نيستين ايران بيمار داره تركيه كه كسي توش مريض نيست ساير كشورا مرزا رو با مابستن 

واي كاربري دومته بهت برخورد 😆اگه همفكر من باشن  كه ميدونن اين بيماري چقدر خطرنا ...

چراتهمت میزنی وقضاوت میکنی

باید طاقت این جواب داشته باشی

(درضمن من مثل شماهاچندتاکاربری ندارم ادب رعایت کن  حق رعایت کن تاجوابت دادن بهت برنخوره)

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
عزیزم درسته خیلی جدیه  ولی مسئولین مزخرف ما از قصد دارن مردم رو درگیر این بیماری و حواشی اون م ...

کجایی کاری دارن اونوریا رو برمیگردونن.هر کشور خره دیگه بود در فرودگاهای بیصاحابشو بسته بود

کی میگه کنترل شده؟ابن آمار الکیه. یه دو دوتا چهارتای ساده هست. بهداشت جهانی اعلام کرده از کسایی که این ویروس رو میگیرن فقط ۳درصدشون میمیرن. ایران تا الان چند کشته داده؟حالا حساب کن چه تعداد باید گرفته باشم که ۳درصدشون شده این تعداد کشته

دلار بخوره تو سرمون.دارن ایرانیاس اونطرفو برمیگردونن.توب اونا نیخواستن نرن که حالا برگردن.چرا ماها ب ...

دقیقا اینا همین رو میخوان که یه بیماری کشنده همه گیر بشه، که مردم به جای مطالبه حق و حقوقشون،  نگران جونشون باشن، لعنت بهشون. چون خودشون که همه امکانات در اختیارشونه، هر وقت بخوان میرن تست میدن، بهترین مراقبت ها... ولی مردم از نظرشان بی ارزش ترینن

دقیقا منم داشتم به همین مورد فکر میکردم الان.. که کسی توی خیابون نریزه و دوباره اعتراض شه. برخلاف ...

خوب ایناهم که یسره تو تلویزیون میگن مرگ ومیرش کمه تو سایت ها وتلگرام برعکسشومیگن

یا رب العالمین