2777
2789
عزیزم من پیجم برا دو ستل پیش بود که ترکوندنش به دلایلی که ربطی به حس ششم نداشتا ولی اون موقع خیلیا ه ...

خب راجب من نمیشه بگی؟؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم  زود باور نیستم بدبینم اتفاقا  ترسو تا حدودی  حس گناه رو دارم  ...

ببین قشنگ حس میکنی زود باور نیستی چون حس عاقل بودن داری میدونی چی میگم عقلت بهت میگه این درسته در صورتی که نیست ‌و با اطمینان از چیزی که باور داری دفاع میکنی یه شوخیم کنم خیلیم زبون درازی 🤣شوخیه ها منظورم اینه کم نمیاری

ببین قشنگ حس میکنی زود باور نیستی چون حس عاقل بودن داری میدونی چی میگم عقلت بهت میگه این درسته در صو ...

خخ اصرار داریا🤣

نمیدونم شاید باشم 

میدونی یه موردی برام پیش اومد

تواون جریان خودم زودتر از همه اشناهام شک کردم وشکم درست دراومد بیشتر بخاطر اون جریان حس میکنم زود باور  نیستم هرچند تو اون ماجرا خیلی سادگی کردم

اره زبون دارم

بیشتر اوقات 

ولی جلو بعضی پاچه ورمالیده ها گاهی کم میارم گاهی

باز اگرچیزی ب ذهنت میرسه بگو😋😋

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
خب راجب من نمیشه بگی؟؟؟؟

چرا حس تنهایی داری؟؟این حس خوب نیستا زدی تنهام .اصلا دوس ندارم راجبت نظر بدم ولی اینو از خودت دور کن حیف نیست خودت که مثبت گرآیی چرا انرژی منفی بخودت میدی .میدونی اینجور هر روز تنها تر میشیااا .چون البته حسشو داری.اینا نظرت نیست فقط راجب امضات بود عزیزم

چرا حس تنهایی داری؟؟این حس خوب نیستا زدی تنهام .اصلا دوس ندارم راجبت نظر بدم ولی اینو از خودت دور کن ...

امضام قبلا  یه چی دیگه بود ؛آرزوم بود.....

حالم خراب شد پاکش کردم اینو گذاشتم چون فکر میکردم خدا تنهام گذاشته😢

عوضش میکنم یه روز اگه حال دلم کامل خوب بشه

ممنون بابت نظرت😘

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خخ اصرار داریا🤣 نمیدونم شاید باشم  میدونی یه موردی برام پیش ا ومد تواون جریان خودم زودتر ...

منم مثل تو هستم کم میارم جلو بعضیا البته کم نمیارم یاد گرفتم بگذرم.یه چیزم بگم اینکه این مدت خیلی مراقب خودت و خانوادت باش ایشالله موفق باشی

منم مثل تو هستم کم میارم جلو بعضیا البته کم نمیارم یاد گرفتم بگذرم.یه چیزم بگم اینکه این مدت خیلی مر ...

ممنون عزیز 

لطف کردین🌹🌹🌹👌👌

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
امضام قبلا  یه چی دیگه بود ؛آرزوم بود..... حالم خراب شد پاکش کردم اینو گذاشتم چون فکر میکردم خ ...

عزیزم اون امضات و بردار از فردام انرزی مثبت بفرست من مطمعنم تو این ماه که همه درگیرن تو جزو اونایی که خوشحالی برات تو راهه خدا هیچ بنده ایشو فراموش نمیکنه من باورت میشه فقط به خدا ایمان دارم فقط و فقط انقدر هم توی شرایط بدی قرار گرفتم ۴ ساله هر روز ولی حس میکنم هنوزم دستم تو دستشه و رهام نکرده

عزیزم اون امضات و بردار از فردام انرزی مثبت بفرست من مطمعنم تو این ماه که همه درگیرن تو جزو اونایی ک ...

باشه الان برش میدارم.....

یه سوال دیگه بپرسم؟؟؟؟

من به آرزوم میرسم آیا؟؟؟

باشه الان برش میدارم..... یه سوال دیگه بپرسم؟؟؟؟ من به آرزوم میرسم آیا؟؟؟

اگه ارزوت اون شخصه مورد نظر هست یعنی درباره یه مذکره که خیر فقط سرکاری اگه راجب ایندته از چیزی که فکر میکنی خدا برات بهترشو میده جوری که خودت تو حکمتش بمونی 😘