دخترمنم دعاکنید....اسم داره و ریه اش هم درگیره همیشه....خیلی نگراااانشم
عزیزم 💔💔💔 ان شاءالله که خدا بهش سلامتی بده از ته دلم دعا کردم واست به حق همین ماه عزیز هرچه زودتر حالش خوب بشه . غصه نخور فدات شم خدا بزرگه ان شاءالله که زوووووودی خوب میشه 🌷🌷🌷
من پلللنگ نیستم😂😂😫هیچ عملی ندارم❤لبامم ژل نیس سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ يه حيوونِ. حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميه بود. کپ پنگوئن بود. هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي کمي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم😌خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده.
شما زود باوری؟؟ به همه اعتماد میکنی.مدام هم چوب میخوری ولی اصلا از رو نمیری .خوش بینی و ترسو .ببین گلم یه چیزی درونت هست مثل حس گناه یا ترس از گناه با اینکه کاری نمیکنی ولی همیشه فک میکنی کاری کردی و باید خوب باشی تا وقتی این حس همراهته از زندگی اون لدت صد درصد و نمیبری .و یه چیزی در عین حال حس میکنی عاقلی و خیلی به اینکه دانایی میبالی که باید بگم داری متاسفانه اشتباه میکنی
شما زود باوری؟؟ به همه اعتماد میکنی.مدام هم چوب میخوری ولی اصلا از رو نمیری .خوش بینی و ترسو .ببین گ ...
حست رو راجب منم میگی لطفا😊
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
یه جوری صحبت میکنید احساس میکنم منو میشناسید ممنونم
الهی ولی مطمعنم خب چون ازون دسته ادم هایی اگه بچت یا همسرت شام نخوره تو عذاب وجدان داری چرا اینا شام نخوردن نکنه گشنه هستن و خیلی خوبه این یه خانوم نمونه😍
شما زود باوری؟؟ به همه اعتماد میکنی.مدام هم چوب میخوری ولی اصلا از رو نمیری .خوش بینی و ترسو .ببین گ ...
میییییشه درمورد منمبگی؟؟
من پلللنگ نیستم😂😂😫هیچ عملی ندارم❤لبامم ژل نیس سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ يه حيوونِ. حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميه بود. کپ پنگوئن بود. هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي کمي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم😌خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده.
عزیزم من پیجم برا دو ستل پیش بود که ترکوندنش به دلایلی که ربطی به حس ششم نداشتا ولی اون موقع خیلیا هی پیام میدادن و دوس ندارم باز اون جور بشه حس فالگیرا بهم دست میده با اینکه فقط حسمو میگم ولی چون راجب بعضیا بد میگم دوس ندارم باز اونجور بشه 😘😘