2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 71 پست

خودتو بزن به بی حالی.به شوهرت بفهمون اون باید کارارو بکنه.اونام ک اومدن،برو تو اتاق درو ببند بگو سر درد و تهوع داری باید استراحت کنی.سرفه یادت نره.بچتم ببر پیش خودت.از الان شروع کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کرونااومده شوهرت و بترسون بگو اگع تو بگیری قرنطینه شی چیزیت نمیشه ولی من بچه دارم بیشتر در معرض ...

ظهر خواهرم اومده بود ولی اونا شعور دارن کلا ماسک زده بود طرف بچه ام نرفت حالا بیا به اینا حالی کن

واقعا گرفتی از کجا فهمیدی 

دیروز بخاطر یه مشکلم رفتم دکتر بعد به دکترم گفتم چند روز پیش آنفولانزا گرفتم خیلی اذیت شدم گفت چطوری بود منم تمامشو توضیح دادم گفت 95 درصد کرون گرفتی بخدا اگه میدونستم کرون گرفتم از سکته میمردم. من کلا سالی دوسه بار آنفولانزا میگیرم حالا غیر از سرما خوردگی تمام این سی سال اینطوری درد و تب و سرفه نداشت.خیلی خیلی درد داشت واقعا حس میکردم دارم میمیرم همش به خودم میگفتم کی از آنفولانزا مرده تا من بمیرم الانم کاملا خوب شدم ولی سرفه میکنم یکم 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
من که با الکل دستاشونو ضدعفونی میکنم فقط از سرفه کردن میترسم

دم در وایسا ماسک و دستکش بهشون بده

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
خودتو بزن به بی حالی.به شوهرت بفهمون اون باید کارارو بکنه.اونام ک اومدن،برو تو اتاق درو ببند بگو سر ...

از کار کردن نمیرسه ولی خیلی بی ادبه میخواد خون منو تو شیشه کنه که نذاشتی بیان