2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

78 بازدید | 12 پست

دوستان میگم حالا که بیرون نمیریم میشه اینترنتی خرید کرد یا بازم با وجود ک ر و ن ا خطرناکه؟؟؟میگم با لباسا پا نشه بیاد   

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

من از هر خریدی می ترسم ولی مجبوریم دیگه 😭😭😭😭

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر عشقم دختر منو لایک می کنی تو مسابقه من به غیر شما کسی رو ندارم براتون صلوات می فرستم 😘😘😘https://www.instagram.com/p/B8_RSDFhndY/?igshid=1lezm0bhtnr4c

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘
من از هر خریدی می ترسم ولی مجبوریم دیگه 😭😭😭😭

منم میترسم ولی واسه دخترم باید خرید کنم میترسم خیلی شیک ویروسو دعوت کنم خونه

استارتر عشقم دختر منو لایک می کنی تو مسابقه من به غیر شما کسی رو ندارم براتون صلوات می فرستم 😘😘😘 ...

بله عزیزم لایک کردم خدا حفظش کنه برات

منکه کلا ازهمع چی زده شدم بخداعید و لباس وسفر نمیخاام فقط سلامتی سلامتی سلامتی

شادو بیخیال دست دخترمو بگیرم ببرم پارک این برامن عیده

ولی حیف ک ادمیزاد دیر قدرمیدونه😭

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
منم میترسم ولی واسه دخترم باید خرید کنم میترسم خیلی شیک ویروسو دعوت کنم خونه

نه نترس می دونی با دستکش از پیک بگیر بعد مشما ایناش رو بنداز اشغالی لباسم بشور 

بله عزیزم لایک کردم خدا حفظش کنه برات

قربونت برم و همچنین شما و دختر نازت و صلوات فرستادم واستون

منکه کلا ازهمع چی زده شدم بخداعید و لباس وسفر نمیخاام فقط سلامتی سلامتی سلامتی شادو بیخیال دست د ...

اره بخدا دخترم چند شبه میگه بریم پارک دلم میگیره نمیدونه که چه بدبختی گیر کردیم

اره بخدا دخترم چند شبه میگه بریم پارک دلم میگیره نمیدونه که چه بدبختی گیر کردیم

جیگرم کبابه براش😭

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
جیگرم کبابه براش😭

اره بخدا زندونی شدیم تو خونه ما دلیلشو میدونیم تحمل میکنیم بچه ۲ ساله که تازگیا فهمیده پارک و شهربازی و سرسره چه لذتی براش داره که درک نمیکنه تو خونه فقط بهونه گیر میشن😭😁فقط خدا بهمون رحم کنه