2777
2789

خانما ماه رجبه  ..میخوام برای حاجتم ک راضی شدن شوهرم ب بچه دارشدن و حاملگیمه ۱۰۰ هزار صلوات نذر کنم..همه حاجت گرفتن اگه دوس دارین شمام برای حاجتتون هرچن تا میتونین بفرستین و تعدادشو بگین...انشالله ک همگی این ماه حاجت روا شیم...

تو ی تایپیک خوندم ی خانمی حاجت محالش بعد ۱۰ سال بااین ختم براورده شد❤

تاالان نزدیک ۵۰ هزارتا ختم شده

خدایا مواظب تو دلیم باش مرسی ک بهترین هدیه اتو بهم دادی😍🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پانصد تا میفرستم من 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

من صدتا میفرستم انشاالله هم تو جواب بگیری هم خدا تو دلی های منو صحیح سالم نگهداره

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

منم هزار تا صلوات میفرستم ؛برای اینکه کرونا# نابود و ریشه کن بشه و دیگه هیچ انسانی بهش مبتلا نشه و برای سلامتی مردم عزیز ایران# 💪💪❤❤❤❤❤

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

کاری نداره که گول زدنش به شب بنده 😂(شوخی) برای منم دعا کنید خانوما من هفته دیگه انتقال جنین دارم خ ...

استرس نداشته باش انشاالله مثبت بشه توکل کن به خدا شکمتو با روغن سیاهدونه گرم کن لوبیا سبزم بخور

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍