2777
2789
عنوان

زنونه ای

70 بازدید | 14 پست

موقع رابطه حالم خیلی بد میشه از نظر روحی نمیدونم اصلا دلیلش چیه ولی دلم میگیره بغضی میشم خیلییی بد

من افسردگی ندارم و شکست عشقیم نخوردم 🫠 کسی بوده مثل من و بعد اوکی شه؟

لطفاا بنظرتون باید برم مشاوره

چون تو دوران عقد اینجوریم 😭 خیلی ناراحتم که شبیه همه نیستم

مجردم ولی در این مورد اطلاعات دارم✨️

عزیزم شما روحت با روح همسرت سازگار نیست.

مثل دو قطب آهن ربا که قطب های همنام همدیگر رو دفع میکنن و قطب های ناهمنام یکدیگر را جذب میکنن.شماعم همینطورین.

تو هر موقعیتی به خودم افتخار میکنم😌🩷!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بايد چیکار کنم ؟

وقتی میگیم دو نفر از نظر روحی یا انرژی با هم سازگار نیستن،منظور اینه که ارتعاش و حال و هوای درونیشون با هم هم فرکانس نیست.مثل دو قطب آهن ربا که بعضی حالت ها همدیگه رو جذب و بعضی حالت ها همدیگه رو دفع میکنن.تو چنین حالتی معمولا گفته میشه بدن و روحِ آدم ممکنه قبل از اینکه ذهنش دلیل مشخصی پیدا کنه،واکنش نشون بده.مثلا هنگام نزدیکی احساس سنگینی،دلگیری،بغض یا پس زدگی ایجاد بشه.اگه این دیدگاه رو قبول داشته باشی،راهش اینه که اول بدون اجبار و فشار،مدتی روی آرامش،شناخت خودت و کیفیت انرژی رابطه تمرکز کنی.ببینی وقتی ازش فاصله داری چه حسی داری و وقتی بهش نزدیک میشی چه تغییری در حالت درونیت ایجاد میشه.گفت و گوی صادقانه و زمان دادن به رابطه هم میتونه کمک کنه.اگه با وجود این ها این حسِ دفع و سنگینی همچنان شدید و مداوم باقی بمونه،در نگاه متافیزیکی میشه گفت شاید این دو نفر هم فرکانس نیستن و قرار نیست هر دو روحی الزاما برای یک مسیر مشترک مناسب باشن✨️

وقتی میگیم دو نفر از نظر روحی یا انرژی با هم سازگار نیستن،منظور اینه که ارتعاش و حال و هوای درونیشون ...

مرسی توضیح کامل دادی

فقط از این نظر یکمی فاصله بگیرم یا کلا؟

نه عزیزم نباید حسشو نادیده بگیره.وگرنه خودشو نابود میکنه،مثل انرژی خواری میمونه.

قربونت برم نمیخاد نادیده بگیره ک

فقط یکم ذهنیتش و نحوه های رابطه و امادگی برای شروعشون اصلاح بشه همهچیز روال عادی میشه همین

قربونت برم نمیخاد نادیده بگیره ک فقط یکم ذهنیتش و نحوه های رابطه و امادگی برای شروعشون اصلاح بشه همه ...

خدانکنه فداتشم❤️✨️

انشالله که همینطور باشه.

عه آره منم اینو تجربه کردم

مشکلی ندارم ولی از یجایی یهو بقول تو بغضی میشم کلا نازاحت انگار استرسه دلهرس نمیدونم چیه، هرچی هس نزدیکه گریم بگیره انگار

نمیدونم چرا اینجوریه