2777
2789
عنوان

بچه ها این ادم و چه کنم

105 بازدید | 3 پست

خانوما من دو ساله نامزدم تنزدیک ۴ ماه با نامزدم اختلاف داشتمو بهم زدم سر اینکه بهم دروغ میگفتو شبا میرفت بیرون بعد ۴ ماه دوباره برگشتم با منت کشیه خودش،قراره عروسیو گذاشتیم ولی دوباره نشد،حالا الان هلاوه بر خودمون خوانوادهامونم مشکل پیدا کردن و منم چیزای دیگه ازش دیدم یکی اینکه دوباره بهم دروغ گفت دومیش اینکه دختر عمش یه پست تو اینستا گذاشته بود بهش دایرکن داده جون بخورمت(،من یواشکی تو اینستاشم)

خانوما ما باهم نامزدیم ولی نامحرمیم ولی من باهاش رابطه داشتم البته سطحی بوده ها ،ولی بخاطر عذاب این موضوع ازش جدا نمیشم و دوباره برگشتم تروخدا بیایین بگین چیکار کنم دارم میمیرم

یا خدا😟 بدرد زندگی نمیخوره اصلا

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان