2777
2789
عنوان

قرص لاغری

130 بازدید | 12 پست

لطفا یه قرص لاغری بدون عوارض بگید که اشتهامو کم کنه و لاغریش حتمی باشه میخوام تا عید کم کنم 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

نداریم

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قرص ضرر داره من ۹۵ کیلو بودم الان ۶۹ ام با رژیم و ورزش لاغر شدم

ماشاالله😍

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
عزیزم قرص ضرر داره من ۹۵ کیلو بودم الان ۶۹ ام با رژیم و ورزش لاغر شدم

چه ورزشی چه رژیمی اخه من ۱۰ کیلو بیشتر نمیخوام کم کنم

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

قرص اراده ی نلومبوندن 🤣🤣

شوخی کردم عزیزم قرص رو بیخیال رژیم متعادل بگیو تا عید سه تا کم کن بعد اونم ادامه بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الکارنتین همراه با ورزش باید باشه حتما من شنیده بودم عوارض نداره ولی الکارنتینم میگفتن عوارض داره دیگه نمیدونم درست میگن یا نه شنیده هام بود منم جرائت نکردم چیزی بخرم اینقد عوارض عوارض میکنن😑😑😑

یه چی معرفی کنید دای

خودت میدونی 

چیو گلم