2777
2789
عنوان

قرص لاغری

326 بازدید | 10 پست

لطفا یه قرص لاغری بدون عوارض بگید که اشتهامو کم کنه و لاغریش حتمی باشه میخوام تا عید کم کنم 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

سیر سیاه بخور با  قرص آلجی ساخته شده از جلبک سبز و محصول آلمانی هستش من تو 2 ماه 10 کیلو کم کردم  اشتهای کاذب رو کاهش می‌ده و کمک می‌کنه پرخوری و ریزه‌خواری رو کنار بره ترکیبات قدرتمند این قرص، متابولیسم بدن رو بالا می‌بره و چربی‌های اصلی بدن رو می‌سوزونه. چون منظم کاهش وزن ایجاد میشه بازگشت وزنی نداره و تغییرات پایدار باقی می‌مونن. فقط مطمین باش که قرص اصل رو از جای مطمین بگیری 
من از این پیج روبیکا  سفارش دادم

@Saeedi_clinic

آیدی روبیکاشون اینه میتونی پیام بدی راهنماییت میکنن

اینم لینک کانال روبیکاشون

سیر سیاه بخور با  قرص آلجی ساخته شده از جلبک سبز و محصول آلمانی هستش من تو 2 ماه 10 کیلو...

منم استفاده کردم خیلی راضیم

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص اراده ی نلومبوندن 🤣🤣

شوخی کردم عزیزم قرص رو بیخیال رژیم متعادل بگیو تا عید سه تا کم کن بعد اونم ادامه بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الکارنتین همراه با ورزش باید باشه حتما من شنیده بودم عوارض نداره ولی الکارنتینم میگفتن عوارض داره دیگه نمیدونم درست میگن یا نه شنیده هام بود منم جرائت نکردم چیزی بخرم اینقد عوارض عوارض میکنن😑😑😑

یه چی معرفی کنید دای

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
خودت میدونی 

چیو گلم