2777
2789
میگه این اشعالا نخور

بگو دهن خودت اشغاله😂😂😂

شوخی کردم

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تلاقی کن بو هم نمییداد بگو بو دهنت کشتم

خودش میاد تو صورتم هااااااا میکنه میگه ببین دهنم بو میده😐😐😐😐یه بار سیر خورده بود اصلا بوش میومد ناجور بیرون بودیم یکی از فامیلامونو دید سلان علیک و اینا،بعدش گفت دهنم بو میداد گفتم آره کلی دعوام کرد چرا بهم نگفتی

اصلا بگم بهش خوشحال میشه😐😐

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤