tinoosh6 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5601 عنوان عشق 107 بازدید | 13 پست با قرنطینه تو خونه چیکار میکنید ؟من که کف کردمدلم رستورانم میخواد اونایی که دوستن چه جوری با این وضعیت همو میبینید ؟منکه خودم کات کردم 1398/12/06 | 17:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghamagham عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 290 دوس دارم منو قرنطینه کنن فقط بخوابم من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...
چکاوک۷۵۷۵ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 335 وای نگو منم دلم میخواد برم بیرون اما نمیشه😓 فقط و فقط برای خودت زندگی کن و بس
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39083 هیچی لم دادم روی تختما از هم دوریم دیر به دیر همه و می بینیم..... با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
نیلوفرخانوووووم عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 5590 هیچ منک سرکارمیرمو برمبگردمخداروشکر قبل این ماجراها نامزد شدیم میاد خونمون😂
مینا8282 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 28380 توخونم جایی نرفتم نامزدمو چن روزه ندیدم اُمیدکهداشتهباشی، موفقیتدرثانیهآخرهماتفاقمیوفته!💯🌱🕊️
tinoosh6 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5601 دوس دارم منو قرنطینه کنن فقط بخوابم نگو اینجوریمرخصی بگیر خودت بخواب
tinoosh6 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5601 توخونم جایی نرفتم نامزدمو چن روزه ندیدم چند سالته ؟
eshghamagham عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 290 نگو اینجوری مرخصی بگیر خودت بخواب نمیدن نمیشه تا آخر اسفند من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...
tinoosh6 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5601 نمیدن نمیشه تا آخر اسفند منم پارسال مثل شما بودما کار داشتم یه عالمه اونم حسابای بانکیاما لعنت به هرچی عشقه
مینا8282 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 28380 چند سالته ؟ 16 اُمیدکهداشتهباشی، موفقیتدرثانیهآخرهماتفاقمیوفته!💯🌱🕊️
eshghamagham عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 290 منم پارسال مثل شما بودما کار داشتم یه عالمه اونم حسابای بانکی اما لعنت به هرچی عشقه & ... من و شوهرم روزا کار میکنیم شبا درس میخونیم دیگه مجبوریم عیدم شهرمون نمیریم که یه وقت ناقل نباشیم و ....ای خدا من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...
tinoosh6 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5601 من و شوهرم روزا کار میکنیم شبا درس میخونیم دیگه مجبوریم عیدم شهرمون نمیریم که یه وقت ناقل نباشیم و . ... ای ول مگه تعطیل نیستید دانشگاها ؟
eshghamagham عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 290 ای ول مگه تعطیل نیستید دانشگاها ؟ چرا تعطیله خب باید خوند دیگه ما درس خونیم 😜 من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...