2777
2789
عنوان

کیک پز ها بیان

93 بازدید | 6 پست

دوستان از خامه صنعتی چطوری استفاده کنم؟

یکم هم زدم اما خیلی روان شد تقریبا مثل ماسته

مثل خامه تو نون خامه ای نمیشه؟؟؟؟

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

منظورتون خامه ی صبحانس؟ 

بهتره از خامه قنادی استفاده کنید 

ولی اگر میخاین خامه صبحانه بزنین خامه ی پرچرب انتخاب کنین اون خامه هایی ک تو پاک صورتیان مناسبن 

برای فرم دهی ب اینجور خامه ها اول خامرو چنرساعت تو فریزر بزارین تا خنک بشه و تا حدی هم یخ زده بعد پودر قند و پودر خامه بهش اضافه کنین و باهمزن با دور تند بزنین 

خامرو تو کاسه ی فلزی بزنین و کاسرو تویه یخ کاسه یا دگن بزرگتر از یخ بزارین و بزنینش 

کامل فرم‌میگیره

منظورتون خامه ی صبحانس؟  بهتره از خامه قنادی استفاده کنید  ولی اگر میخاین خامه صبحانه بز ...

ن خامه قندی گرفتم پودر خامه باید اضاف کنم بهش؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن خامه قندی گرفتم پودر خامه باید اضاف کنم بهش؟؟

اهان اگر خامه قنادیه ک ن هیجی اضافه نکنین بهش 

فقط بزارین فریزر تا خنک بشه ن یخ زده فقط خ خنک 

بعد انقدر بزنین تا فرم بگیره 

اول ک میزنین شل میشه و مثل آب بعد کم کم فرم میمیره هروقت طوری فرم گرفت ک کاملا سفت شد دیگ نزنین چون اگر بعد از فرم کامل باز بزنین کره میشه و دیگ فرم نمیگیره 

اهان اگر خامه قنادیه ک ن هیجی اضافه نکنین بهش  فقط بزارین فریزر تا خنک بشه ن یخ زده فقط خ خنک& ...

اها پس فک کنم من کم هم زدم

چون شل ک شد فک کردم خراب کردم دیگه نزدم