2777
2789
عنوان

کسایی که توآپارتمان میشینن؟؟؟؟

124 بازدید | 13 پست

ماطبقه بالایم الان بارون میادتودستشویی حمام داره آب میاد....بالاسرخودمون فقط....بنظرشمااین مشکل مافقط یابایدهمه همسایه های آپارتمان پول بدن برای تعمیربالاپشت بوم؟؟؟؟میخوام برم درخونشون ولی مطمن نیستم قبول کنن؟؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

از پشت بوم استفاده میکنن؟ مستاجرین؟

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بالاپشت بوم از مشاعات آپارتمانه

برای تعمیراتش همه اهالی بایدپول بذارن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه باید پول بدن برای تعمیر پست بام  چون پشت بام مشترکه

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
نه صاحب خونه ایمم....پشت بومم مال همس مال من نیس تنها

اگه منطقی باشن ک همه باید پول بدن.اگه مثل همسایه ها ما باشن ک هیچ

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

مشاعه عزیزم باید همه پول بدن.بذار شوهرت بیاد خودش بره به اهالی ساختمون بگه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
کلا پشت بوم مشاعه همه باید پول بدن مام مشکل داشتیم تابستون از همه پول جمع کردیم درستش کردیم

چکارکردین ایزوگام کردین؟؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞