2821
2789
گفتید طرحواره درمانی تخصصتون هست چه زود یادتون رفت طرحواره درمانی یک نوع روان درمانی نمیدانستید که د ...

طرحواره درماني رويكرد تكامل يافته فرويد هست كه توسط دكتر جفري يانگ در سال 1992 بيان شد و 18 حالت تثبيت رو در بر ميگيره كه ريشه در كودكي داره، براي تشخيص اوليه و بيان فرضيه نيازي به روان درماني نيست عزيزم از طريق مصاحبه و حالات رواني ميشه تا حد زيادي متوجه موضوع شد در ثاني با اينهمه بدبيني كه داري دنبال چي هستي ؟ چي رو ميخواي ثابت كني ؟ من تا جايي كه بتونم به همه كسايي كه نياز به كمك دارن هر طوري بتونم كمك ميكنم حتي مشاوره تلفني خارج از كشور دارم .

در هر حال لطف كن ديگه پاسخ من رو نده من هم نيازي نمي بينم براتون توضيح بدم.

خداحافظ

طرحواره درماني رويكرد تكامل يافته فرويد هست كه توسط دكتر جفري يانگ در سال 1992 بيان شد و 18 حالت تثب ...

از توضیحت درباره طرحواره درمانی  سطح سوادت معلوم شد به هر حال به عنوان یک متخصص هرجا تو سایت ببینم کسی به خصوصی دعوت میکنی گزارشت را میزنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از توضیحت درباره طرحواره درمانی  سطح سوادت معلوم شد به هر حال به عنوان یک متخصص هرجا تو سایت بب ...

از اينكه اسم خودت رو متخصص گذاشتي از شدت خنده اشكم داره مياد ...

با شه حتما همين كار رو بكن 

از هيچ تلاشي فروگذار نكن

استاتر اکیدا به شما توصیه میکنم طبق هشدار نی نی یارها 

کسی که اطلاعات و تخصص داشته باشه تو همان تاپیک از طرز صحبتش دانشش مشخص میشه 

کسی که شما دعوت به ارتباط یا رفتن به خصوصی میکند یا قصد مزاحمت  دارد یا کلاهبرداری پس اکیدا توصیه میکنم 

خصوصا درمورد کاربرانی با عضویت جدید اصلا به خصوصی نرو و اطلاعات نده 

اینجا مورد زیاد داشتیم زندگی خصوصیش را تو چت خصوصی با کاربری مطرح کرده و به مشکل خورده 

2790
2823
2791
2779
2792