2777
2789
گفتید طرحواره درمانی تخصصتون هست چه زود یادتون رفت طرحواره درمانی یک نوع روان درمانی نمیدانستید که د ...

طرحواره درماني رويكرد تكامل يافته فرويد هست كه توسط دكتر جفري يانگ در سال 1992 بيان شد و 18 حالت تثبيت رو در بر ميگيره كه ريشه در كودكي داره، براي تشخيص اوليه و بيان فرضيه نيازي به روان درماني نيست عزيزم از طريق مصاحبه و حالات رواني ميشه تا حد زيادي متوجه موضوع شد در ثاني با اينهمه بدبيني كه داري دنبال چي هستي ؟ چي رو ميخواي ثابت كني ؟ من تا جايي كه بتونم به همه كسايي كه نياز به كمك دارن هر طوري بتونم كمك ميكنم حتي مشاوره تلفني خارج از كشور دارم .

در هر حال لطف كن ديگه پاسخ من رو نده من هم نيازي نمي بينم براتون توضيح بدم.

خداحافظ

طرحواره درماني رويكرد تكامل يافته فرويد هست كه توسط دكتر جفري يانگ در سال 1992 بيان شد و 18 حالت تثب ...

از توضیحت درباره طرحواره درمانی  سطح سوادت معلوم شد به هر حال به عنوان یک متخصص هرجا تو سایت ببینم کسی به خصوصی دعوت میکنی گزارشت را میزنم 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از توضیحت درباره طرحواره درمانی  سطح سوادت معلوم شد به هر حال به عنوان یک متخصص هرجا تو سایت بب ...

از اينكه اسم خودت رو متخصص گذاشتي از شدت خنده اشكم داره مياد ...

با شه حتما همين كار رو بكن 

از هيچ تلاشي فروگذار نكن

استاتر اکیدا به شما توصیه میکنم طبق هشدار نی نی یارها 

کسی که اطلاعات و تخصص داشته باشه تو همان تاپیک از طرز صحبتش دانشش مشخص میشه 

کسی که شما دعوت به ارتباط یا رفتن به خصوصی میکند یا قصد مزاحمت  دارد یا کلاهبرداری پس اکیدا توصیه میکنم 

خصوصا درمورد کاربرانی با عضویت جدید اصلا به خصوصی نرو و اطلاعات نده 

اینجا مورد زیاد داشتیم زندگی خصوصیش را تو چت خصوصی با کاربری مطرح کرده و به مشکل خورده 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید