2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ارتباطي به شما داره ؟

آخه اگه مشاور بودی و عضو سازمان نظام،،ابنقدر راحت ادعای مشاوره نمیکردید،یه مشاور واقعی همچین کار بی کلاسی نمیکنه،یعنی قانون روانشناسی و مشاوره اینه،،خصوصا کلمه بامن ارتباط بگیر،

آخه اگه مشاور بودی و عضو سازمان نظام،،ابنقدر راحت ادعای مشاوره نمیکردید،یه مشاور واقعی همچین کار بی ...

چه اشكالي داره همين كه شما با كلاسي كافيه

اولين اصل مشاوره پذيرش بي قيد و شرط و درك همدلانه هست

در ثاني يك مشاور بايد در وحله اول ويژگيهاي شخصيتي لازم و ايثار داشته باشه مگه همه چيز پوله ؟!

من اگر قرار بود به فكر با كلاسي يا بي كلاسي كارم باشم هيچ وقت پاسخ شما رو كه اينقدر راحت قضاوت ميكني انسانها رو نمي دادم.

چه اشكالي داره همين كه شما با كلاسي كافيه اولين اصل مشاوره پذيرش بي قيد و شرط و درك همدلانه هست در ...

مسأله پول نیست،،روش کار شما اشتباه است،اما من فقط نظرمو گفتم،قصد توهین ندارم،اینایی که گفتی مال کتاب اصول مشاوره هست و تجربی،،شفاهی نیست،دیگه ریپلای نکنید ممنون

مسأله پول نیست،،روش کار شما اشتباه است،اما من فقط نظرمو گفتم،قصد توهین ندارم،اینایی که گفتی مال کتاب ...

لطف كنيد ديگه هيچ وقت پاسخ نديد. شما توهينتون را كرديد. عجيبه كه متوجه رفتارتون نميشيد.

خدانگهدار

دانشجو دكتري مشاوره

خیلی خوبه پس تو پروفایل جز مشخصاتتون تخصصتون را  بنویسید 

ضمنا روان درمانی حالا با هر رویکردی کار متخصص روانشناس است نه مشاور در محدوده تخصصتون اینجا دوستان را راهنمایی کنید خیلی هم خوبه 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
خیلی خوبه پس تو پروفایل جز مشخصاتتون تخصصتون را  بنویسید  ضمنا روان درمانی حالا با هر روی ...

دوست عزيز من روان درماني انجام نميدم روان درماني كار باليني ميخواد آيا من چنين چيزي گفتم ؟

من گفتم موضوع و مشكل اصليت را بيان كن ديدگاه مشاوره اي و كار عملي بهت بدم كه با تغييرات كوچك بتوني مشكلت رو حل كني،

من قبل از اينكه مشاوره بخونم روانشناسي خوندم و در زمينه تربيت كودك به متد خوزه سيلوا هم كتاب نوشتم

من نيازي ندارم خودم رو مطرح كنم 

اما اگر شخص شما هم موضوع و يا مشكلي داشتي ميتوني از من راهنمايي بگيري و من كمكت مي كنم در حد توان علمي خودم

دوست عزيز من روان درماني انجام نميدم روان درماني كار باليني ميخواد آيا من چنين چيزي گفتم ؟ من گفتم ...

گفتید طرحواره درمانی تخصصتون هست چه زود یادتون رفت طرحواره درمانی یک نوع روان درمانی نمیدانستید که در تخصص مشاور نیست 

به هر حال موفق باشی 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید