2777
2789
عنوان

ای خدااا

143 بازدید | 16 پست

عاقاا ینی چقد من بدشانسم

صب پاشدم قرمه سبزی گذاشتم رفتم سرکار

الان برگشتم میبینم یادم رفته بوده زیرشو کم کنم

ن تنها قرمه سبزیا نابود شده

بلکه قابلمم سیاه شده😫😫

برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه

اوف برتو شوخی خرکی با قرمه سبزی

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

اوه اوه ینی چن ساعت زیرش روشن بوده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا خدا

یعنی غذا میزارید ول میکنید می‌رید چندین ساعت بیرون؟!

نمیدونم چرا ما با این وضعیت باز از کر‌ونا میترسیم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

وای خدا رحم کرده خونه اتیش نگرفته. صدقه بذار. خوش سانسی دختر. 

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

متاسفم 🌹🌸 زحمتتون حیف شد 

اما ( میگن) سعی کنید به جای گوشت قرمز  تو این مدت ماهی  یا مرغ مصرف کنین    و اینکه کاملا هم پخته باشه   و نیم پز نباشه مثل بعضی استیک ها 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
بخوریم چیه من تنها زندگی میکنم سینگل و بدبخت😂🤦🏻‍♀️

بخور😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
یا خدا یعنی غذا میزارید ول میکنید می‌رید چندین ساعت بیرون؟! نمیدونم چرا ما با این وضعیت باز ...

خب عزیزم من مجبورم برم سرکار

نمیتونم برگشتم این موقع ظهر تازه ناهار بپزم ک

برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه
خب عزیزم من مجبورم برم سرکار نمیتونم برگشتم این موقع ظهر تازه ناهار بپزم ک

دوست عزیز با این کارتون نه تنها خونه‌ی خودتون، خونه‌ و جون  همسایه‌هاتونم به خطر میندازید....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))