2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۷ساعت

بعد اين زمانوتو ىخچال هنوز كمي نبسته،فكر نميكنم بشه كاريش كرد

اصلا ماست شده؟( همون شل، بافتش ماست يا شير؟)

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
خودمم بعد نوشتن همینو خوندم😂

😂

شنیدم بعضیا باز گرم میکنن و از نو مایه ماست میزن

یا شیرت سرد بوده یا زیادی داغ ک اینطور شده

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
یه قابلمه بزرگتر از این قابلمه ای که داخلش ماست کردی روحی باشه ترجیحا بزار روی گاز گرم که شد اون قاب ...

میخوام دوغ بدرستم بلد نیستم اگه بلدی یادم بده

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟

سلام,

اگه خیلی شله میتونی بجوشونی پنیرش کنی, اگرم میخوای دوغش کنی بذار بمونه ترش بشه, بریز تو مخلوط کن با نمک و هر سبزی که دوست داری

تاپیک لاغری خانمهای ۸۵ کیلویی    تاریخ شروع ۷/۲/99 , وزن شروع ۸۴, وزن هدف ۶۴ 
نومودونم که

باید شیر گرم باشه، انگشتتو میبری تو شیر، نباید انگشتت بسوزه اونموقع باید مایه ماست بزنی بهش و حدودا ۳ساعت بستگی ب مقدارش و تابستون زمستون متفاوته ،ی جا گرم میذاری بمونه، چک میکنی بو ماست بده و بسته شده باشه ،بدون اینکه تکون بخوره میذاری تو یخچال😃

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴