2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیرازم دکترم خیلی مرد باخدا و منصفی بود به من گفت هرچی دکتر بری بدتره پوستتو با داروهای شیمیایی خ ...

عزيزم چطوري؟شما اين كارو كردي؟جواب گرفتي؟ميشه كامل توضيح بدي؟

عزيزم چطوري؟شما اين كارو كردي؟جواب گرفتي؟ميشه كامل توضيح بدي؟

دوره درمانی گیاهی نسبت به شیمیایی طولانی تزه حداودا۳ ماه طول کشیدتا کامل پاک شد

عرض کردم از عطاری کنار و قره قورت بگیر با ماست مخلوط کن حالت خمیری پیدا کنه ماست خیلی نریز که رقیق بشه دیگ بعد صبح وشب مرتب بزن

دوره درمانی گیاهی نسبت به شیمیایی طولانی تزه حداودا۳ ماه طول کشیدتا کامل پاک شد عرض کردم از عطاری ک ...

عزيزم من الان ٣٤سالمه و هرچند وقت يكبار پوستم جوش ميزنه همچنان .گرمي جات هم نميخورم .براي قطع جوش هم خوبه ؟يا فقط جاي جوش ؟جاي جوش هم دارم .بارها دكتر پوستاي خيلي خوب هم رفتم اما بي فايده بوده 

عزيزم من الان ٣٤سالمه و هرچند وقت يكبار پوستم جوش ميزنه همچنان .گرمي جات هم نميخورم .براي قطع جوش هم ...

دقیقا منم همچین مشکلی داشتم

ببینید صورت که چرب باشه ناخودآگاه پوست جوش میزنه چون مستعده جوش هس پوست چرب

این ماسکه چربیه پوستو کنترل میکنه نمیزاره جوش جدید بزنید چه بسا جاهای جوشتونم ازبین میره به مرور زمان باز عرض میکنم جوری نیس که ی هفته دوهفته نتیجه بده ولی خودتون متوجه میشید پوستو روشنم میکنه بعداز هربار استفاده پوست باز تر میشه 

سلام عزیزم میشه بهم بگید از اینکه اسم پسرتون کیاشا گذاشتید راضی هستید؟

الان ک بزرگتر شده واکنش بقیه چیه و خودش دوست داره اسمشو؟

من باردارم و قصد دارم اسم پسرمو کیاشا بذارم اما بخاطر واکنش بقیه کمی تردید دارم 

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓